reklama

Wątek główny

hej dziewczynki wpadam na sekunde;-) kolezanka mnie na chwilę wpuściła na neta, bo jak wam ostatnio pisałam ja narazie jestem odcięta od neta buuuu tęsknie:-(:-(:-( widze ze Najeli zbiera nasze numery telefonów, niestety teraz nic nie sprawdze ale zaraz wyśle jej mój na priv, napisz mi tylko rybka na priv po co to;-) jutro mam wizyte u ginka trzymajcie kciukiiiii buziaki kochaneeeeeee;-)

reklama
hej dziewczynki wpadam na sekunde;-) kolezanka mnie na chwilę wpuściła na neta, bo jak wam ostatnio pisałam ja narazie jestem odcięta od neta buuuu tęsknie:-(:-(:-( widze ze Najeli zbiera nasze numery telefonów, niestety teraz nic nie sprawdze ale zaraz wyśle jej mój na priv, napisz mi tylko rybka na priv po co to;-) jutro mam wizyte u ginka trzymajcie kciukiiiii buziaki kochaneeeeeee;-)
Tak tak trzymamy mocno kciuki, będę puszczać tylko na czas jedzenia:-)

Ciekawe jak tam Patrycja po wizycie czy już wie co dzidzia kryje między nóżkami?

przeczytałam wszystko co od rana napiałyście i już mnie ślepia bola:-)

u mnie to się nie pytali czy wpadłam. Slub wziełam dwa lata temu. Po roku ślubu sąsiedzi zaczęli mówić że nie mamy dzieci bo nie możemy:-p Normalnie ludzie sa jeb... albo wpadłaś, albo nie możesz:wściekła/y: Nikt już w dzisiejszych czasach niewie że dzieci też się planuje (czy ze ślubem czy bez:sorry:) A przed ślubem to słyszałam że wpadłam i dlatego go bierzemy, (byliśmy już ze sobą 8 lat) a jak się pkazało że w ciąży nie jestem to mówili że poroniłam. Tak źle i tak niedobrze. Wścibskim ludziom nie dogodzisz:wściekła/y:

Majsii , kaasiorek84 za wizyty oczywiście 3mamy kciuki!

Widze, że większość laseczek poszła nyny... więc i ja chyba dołączę do tej grupy. Miałam ciężki dzień i najwyższy czas odpocząć...

Do jutra Kochane!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry