reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziekuję dziewczyny za kciuki!! wrociłam zadowolona, bo okazało się, że ząbki zdrowe, dentystka społowała mi tylko "dwójkę" bo mi się ukruszyła uffff

reklama
teraz z innej beczki - wiem, że też kupujecie na allegro

chciałam Was przestrzec przed sprzedawcą bolecky - tydzień temu kupiłam spodnie, od razu wysłałam pieniądze i CISZA!!! zero odpowiedzi na meile, teraz ja dorwałam na gadu-gadu, a ona nie wie o co chodzi!!!! nie wie czy wyslala paczkę, czy wpłaciłam pieniądze!!!! nie może sprawdzić konta - bankowości internetowej!!!! i jeszcze sie licytuje, że pewnie nie wpłaciłam pieniędzy!!!!!!!!!
ale mną zatrzepało!!!!!
drugi raz mam problem - drugi raz z odzieżą ciążową!!!!

osinka to strasznego pecha masz,my kupujemy i sprzedajemy na allegro i nigdy problemow nie bylo wyslij mu upomnienie przez allegro,ja zawsze staram sie kupowac od osob ktoro maja sporo komentarzy tak jest bezpieczniej,chociaz nigdy pewnosci nie ma na 100%,sprawdzam i czytam komentarze.

joanna, sama mase rzeczy sprzedaję i kupuję i zawsze było ok, nigdy nie miałam problemów!!!
raz czekałam 2 tygodnie na głupie rajstopy ciążowe, a teraz na spodnie :( chyba za bardzo mi zalezy :(

Osinka: kojarzę ten nick z allegro - chodzi o te spodnie? małpa wstrętna a nie człowiek. ja chcę teraz kupić coś z sally hansen, mamie jakiś krem i Krzyśkowi żel do golenia, ale się trochę cykam. ja mam problem z bebefieldem - nie odpisują na maile, a o dodzwonieniu siędo nich nie ma co marzyć.
No dobra - udobruchałaś trochę Fasolę, ale i tak winna Ci dokopać - tak dla równowagi  ;D

no to Kasia mnie pocieszyłaś :( jak z nią przez telefon gadałam, to też mi się wydawała niesympatyczna!
to spodnie 9fashion - podsyłałam Ci linka :(

Osinka a nie z heymama - mnie od boleckiego właśnie korciły spodnie jesienna oliwka, ale w końcu odpuściłam, bo stwierdziłam, że są mi potrzebne grubsze spodnie.
Napisz mi proszę jak kupiłam rajstopy w opcji kup teraz i napisałam do gościa jakie chcę kolory i coby mi napisał ile mam mu przelać za przesyłkę (kilka par rajstop) a on się nie oddzywa , to co teraz zrobić? aukcja jeszcze się nie skończyła?

reklama
felqua!! dziękuję za komplement. To jest jedno ze zdjęć z mojej siostry ślubu (załapaliśmy się z Rafim na 3 zdjęcia u fotografa) Jak się nauczę, to umieszczę tu jeszcze inne, bo mam na płytce, a jestem chyba zbyt tępa na umieszczanie zdjęć tu, na forum. Do teh pory nie zaprezentowałam wam zdjęcia z pierwszego usg ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry