reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć Dziewczynki :), dziękuję Wam za miłe słowa. Staram się długo leżeć a jak już jestem przy komputerze, to mogę tylko popracować i to przez chwilkę, bo inaczej mąż się złości. Ale do rzeczy! Byłam dzisiaj na badaniu USG, moje maleństwo waży 434 gram, ma ponad 20cm, nie ma wad rozwojowych, więc jesteśmy przeszczęśliwi. Jak wracaliśmy od lekarza mój mąż początkowo nic nie mówił, plakał i całował mnie po rękach... Kocham moich 2 mężczyzn, bardzo bardzo mocno.

Dzięki Agao, nie martw się tak, bo narażasz niepotrzebnie dzidzię na stres :), zobaczysz, że będzie ok i wyjdziesz z USG przeszczęśliwa. Mi do dzisiaj jeszcze buzia się cieszy :)

agao pisze:
kingaP ale on jest przerażony, całuje mnie przytula głaszcze i mam wrażenie że się tym NAJADA   ;)
O to identycznie jak moj. Nie chce sie kochać, bo dzidzię bedzie w główkę pukał :(. Co prawda czasem uda mi sie Go namowić, ale czuje jaki jest spięty i chyba wcale mu to nie sprawia takiej przyjemności jak kiedyś. :(. A to jeszcze tyle miesięcy...

reklama
Dziewczyny!
może trochę z innej beczki ...

WLASNIE ZOSTAŁAM WPISANA NA LISTĘ ADWOKATÓW

Przez ostatnie dni z nerwów chodziłam po ścianach, tylko Forum troche mnie uspakajało. Nie jestem z rodziny prawniczej, czy jak to mówią adwokaci "z rodziny o właściwych tradycjach" i "nie wypiłam zawodu z mlekiem matki", dlatego ustawa o otwarciu korporacji była dla mnie jedyną szansą po skończeniu aplikacji sądowej! to jedyne za co mogę podziękować Kwachowi - że ją podpisał mimo oporu korporacji.
Dziękuję swojej intuicji, że 3 lata temu nie zgodziłam się dać łapówki za egzamin na aplikację, czułam, że będę tego później długo żałować.
Teraz niech żałują moi koledzy z roku, którzy wtedy ... no właśnie.

Teraz my wchodzimy na rynek -  i poziom usług prawniczych gwałtownie wzrośnie! ;) a ceny spadną ;D
Pozdrawiam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry