reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
no tez sie zainteresowałam Pytia...ale któras z dziwewczyn mi przypomniała ze przeciez miała przeprowadzke i pewnie jeszcze neta nie ma...

ani kamica, ani chwilowa niewydowlność nie jest niczm starsznym - jedynie bolesnym.

ważne by szybko reagowac i nie doprowadzić do uszkodzenia nerki.

Moja mami jak była w ciąży z moim bratem (dawno dawno temu) miała ostrą niewydolność nerek i zatrucie ciążowe. Tato miał podjąć decyzje kogo ratują ją czy brata. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Dziś to już leczą.

to już jest powazne, zwłaszcza zatrucie, które powoduje uszkodzenie nerek...

ale kamica, krótka niwydolność (wodonercze) nie jest groźna - sama w sobie..., wcześnie zaleczona jest tylko bolesna

no dobra "laski" :)...ja spadam....maz sie upomina o kompa :)...odezwe sie później albo jutro :)...pa ...miłego wieczorku!!

Jakie Wy wogóle Kochane jesteście :) Interneteowe ciotki normalnie :) Nie wiem czy groźna ta niewydolność i kamica czy nie, ale okropnie brzmiało :D Grunt, że już wszystko (chyba) ok. Dokładnie się w środę dowiem, bo wybieram się na kontrolę do internisty.
A teraz z innej beczki - mam pomysł na nowy wątek, ale nie będę go zakładała póki się nie dowiem czy jesteście "chętne". Otóz dziewczyny z innego forum mają taki wątek jak "Zgadnik kto to?" czy jakoś tak. Wklejają tam stare, przerobione itp. zdjęcia aktorów, piosenkarzy i wogóle ludzi znanych. Cała zabawa polega na tym, aby odgadnąć kto to. Co wy na to ????

reklama
Do góry