Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja mami jak była w ciąży z moim bratem (dawno dawno temu) miała ostrą niewydolność nerek i zatrucie ciążowe. Tato miał podjąć decyzje kogo ratują ją czy brata. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło. Dziś to już leczą.
Jakie Wy wogóle Kochane jesteście Interneteowe ciotki normalnie Nie wiem czy groźna ta niewydolność i kamica czy nie, ale okropnie brzmiało Grunt, że już wszystko (chyba) ok. Dokładnie się w środę dowiem, bo wybieram się na kontrolę do internisty.
A teraz z innej beczki - mam pomysł na nowy wątek, ale nie będę go zakładała póki się nie dowiem czy jesteście "chętne". Otóz dziewczyny z innego forum mają taki wątek jak "Zgadnik kto to?" czy jakoś tak. Wklejają tam stare, przerobione itp. zdjęcia aktorów, piosenkarzy i wogóle ludzi znanych. Cała zabawa polega na tym, aby odgadnąć kto to. Co wy na to ????