reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Głupio mi, ale w pierwszej chwili myslałam, że wstanę z tej leżanki i powiem, że już nic nie chcę wiedzieć... Ja się strasznie nastawiłam... Wszyscy mi gadali, że to chłopczyk, wmówiłam Rafałowi... ajajaj!!!

Dziewczynki, lista jest już zaktualizowana. Co myślicie o tym, żeby wykasować z listy osoby, których od dawna nie ma już na forum BB?? Jeśli jesteście za, to proszę o pomoc :), czyli o wskazanie numerków tych osób. :) Pozdrawiam serdecznie :)

Agao miała pojechać do rodziców, tak coś mi się wydaje, że wspomniała o tym na forum, ale już sama nie wiem, czy to chodziło o te dni czy o wcześniejszy weekend. Miejmy nadzieję, że wszystko jest w porządku...

reklama
Do góry