• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki!
Chłodno było w samym mieście Meksyk i w tym miasteczku w górach - bo oba są na wys. 2.300m npm.
jak patrze na te zdjęcia to by mi się chciało tam wrócić :D :D :D

reklama
No nie z tymi ciuchami to nie jest aż tak źle ... :D
Kiedyś podróżowałam po USA z pewną Australijką, która będąc już pod czterdziestkę rzuciła pracę, sprzedała dom i samochód i wyruszyła w świat, podejmowała się różnych prac na różnych kontynentach i ja akurat spotkałam ją w USA no i przez perę tyg. podróżowałam z nią ( i z jedną dziewczyną z RPA - ale białą). Wtedy dowiedziałam się wszystkiego co możliwe o prawdziwym podróżowaniu z plecakiem - a najważniejszy wniosek to: że człowiekowi do życia potrzebne jest tak naprawdę niewiele ubrań, kosmetyków i innych przedmiotów. Ważniejszy jest lekki plecak ;)

Do Meksyku praktycznie dalibyśmy radę z mężem spakować się w jeden plecak - ale wliczyliśmy pamiątki w drodze powrotnej :D no i zabraliśmy ciężkie ręczniki plażowe zamiast kąpielowych.

Dziewczynki, czy któraś z Was stosuje albo stosowała Mustelę? Kupiłam sobie jakoś w zeszłym tygodniu, smaruję, ale jakoś brzunio mnie po niej swędzi :(

reklama
ja mam mustelę od ponad miesiąca stosuję na brzuch, tyłek i nogi do kolan, a druga mustelę na biust. nie zauważyłam oznak swędzenia. brzucho mnie swędzi jak mam przesuszoną skórę - jak sięsmaruję raz dziennie. albo od rajstopek bardzo mnie swędzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry