• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój też w pracy ;( czekam na niego i robię rybę na kolację. Teraz wybędę popływać w pachnącej wodzie... Zrobię sobie peeling, maseczkę i nasmaruję się samoopalaczem..... Może nabiorę kolorów ??

reklama
wczoraj starym zwyczajem - spałam całe popołudnie ;) nie mogłam zrobić obiadu po chwilkę po 15 wyłączyli gaz - pewnie zakładali instalację gazową w moim pionie - obudziłam się po 22, wykąpałam i ... poszłam spać ;) muszę wyspać się na zapas ;)

a mi napisali w jakimś pieprzonym horoskopie że jak mam mężą to nie dotrzyma mi wierności jak obiecał przed ołtarzem niby nie wierzę w horoskopy ale jak bidak przyszedł o 23 z treningu to go tak zrąbałam że niewiedział co się dzieje i dzisiaj rano też już dostał opieprz ostry - biedny!!!!!

niby nie wierzę w horoskopy ale wolę jak są ładne i sielskie i wogóle brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr >:( >:( >:(

agao pisze:
a mi napisali w jakimś pieprzonym horoskopie że jak mam mężą to nie dotrzyma mi wierności jak obiecał przed ołtarzem niby nie wierzę w horoskopy ale jak bidak przyszedł o 23 z treningu to go tak zrąbałam że niewiedział co się dzieje i dzisiaj rano też już dostał opieprz ostry - biedny!!!!!

niby nie wierzę w horoskopy ale wolę jak są ładne i sielskie i wogóle brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  >:( >:( >:(

;D nie czytaj Agunia horoskopów ;) ja omijam je szerokim łukiem, bo potem wszystko dopasowuje pod siebie i też się wnerwiam

no wiem jeszcze niedawno wyzywałam od kretynek kumpele która przed śłubem poszła do wróżki a ta powiedziała jej że narzeczony nie jest wierny więc ta się z nim rozstała miesiąc przed ślubem a ama zachowuje się jak ostatni burak a może mam rację?????

reklama
AGA- nie myśl o takich rzecach jak zdrada! Zawsze byłaś pewna Mirka, kochacie się! teraz jesteś w wyjątkowej sytuacji, jesteś w ciąży, poddenerwowana, zobaczysz - niedługo będziesz się śmiała ze swoich obaw!
nie wierzę, że mógłby zdradzić Cię teraz, gdy czekacie na swoje upragnione dziecko!!!
ściskam Cię mocno, nie denerwuj się Myszko!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry