• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
macica podnosi się coraz wyżej i uciska

mam nieraz silny ból na wysokości mostka i górnych żeber aż mnie dusi i jednocześnie skręz + zgaga i mdłości

moje 2 kumpele też tak miały

reklama
mi sie tez ciezko oddycha..............pozycji siedzacej nie potrafie sobie dobrac jak siedze prosto to kregoslup boli a jak sie zgarbie to brzuch u gory sie wciska w zebra i boli o losie.................

Witajcie wszystkie marcowe mamusie ;))
Ja też mam termin na 8 marca :)) ale coś czuję, że będzie to wcześniej. hihihiii.
Ja również męczę się od kilku mies. ze stanem zapalnym pochwy ( czy też bardziej dokładnie - stanem zapalnym szyjki macicy). Od swojegie lekarza wiem, że trzeba uważać i nie przemęczać się bo przy stanie zapalnym macica staję się "miękka"- dobrze nie trzyma dzidzi tam gdzie powinna ;) i może to spowodować przedwczesne skurcze i wcześniejszy poród. aaa i oczywiście koniecznie trzeba cały czas leczyć stan zapalny; a z leczeniem ciężko, bo w ciąży nie można brać wszystkich leków.
U mnie jak narazie dzidziuś bardzo dobrze się rozwija i najgorsze mamy już za sobą, bo nawet gdyby się teraz urodził to poradzi sobie na tym świecie :laugh:, ale wcześniej muszę przyznać strasznie się denerwowałam.
Gorąca was wszystkie pozdrawiam

dziewczyny z okolic Zabrza: włąsnie w interwencji na polsacie był reportaż o ginekologu który wrecz sposobem porodu zabija lub uszkadza dzieci.

Jacek R - pracował do listopada w szpitalu w zabrzu teraz prowadzi prywatny gabinet.

Czesc dziewczyny. No to w koncu i ja bede szla na zwolnienie. Dzis moja pani doktor zadecydowala ze mam odpoczywac. Mialam rano usg, wod plodowych przybylo.
Najwazniejsze ze zaplaca mi 70% mioch zarobkow. Jescze tylko musze powiedziec szefowi >:(. Pracuje do konca tygodnia, potem firma jest zamknieta az do Nowego roku i od 1 stycznia na zwolnienie. Ciesze sie bardzo, bardzo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry