• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć laski

ostatnio mam wrażnie że codziennie ktoś mi dokłada coraz większy kamień do brzucha , coraz mi ciężej i coraz mniej mam miejsca w brzuchu skóra jest napięta a brzuch coraz większy wczoraj wieczorem myśłała m wieczorkeim że się uduszę i nie mgłam znaleźć dobrej pozycji

Agao- u mnie podobnie- mam uczucie jakby mi coś napierało na płuca i wątrobę,a brzuch jest napięty do granic mozliwości i cały mnie swędzi i nic nie pomaga nawet kremy na uczulenie. W ogóle dupa jestem bo chciałam wstawić do podpisu ramkę że będzie chłopczyk i nie umiem tego zrobić, próbowałam na kilka sposobów i nic!!! Dajcie wskazówki biednej sierocie jak to się robi....Pleaseeeee

przed trzeba wpisać
przynajmniej ja tak mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry