• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny dzisiaj urodziła moja przyjaciółka - o 14:30 dziewczynkę - Igę. Mała ma 56 cm i waży 3850. Ania miała skurcze przez dwie godziny w tym godzinę rodziła. Ja też chcę taki łatwy poród :) To jej pierwsze dziecko i jestem w totalnym szokui starsznie jej zazdroszczę, że ma już swoją córeczkę przy sobie....

reklama
tez bym chciała tak krótko...

i też bym chciała zdrowa dzidzię po tej stronie...

pocieszam sie ze juz niedługo ;)

kolezanka ma przed soba pierwsze swieta z maleństwem...

Dziś kończę 29 tydzień i wchodzę w 30-y. Jakoś tak mi dziwnie - pamiętam jak jeszcze niedawno był 6-y, 12-y a teraz już 30-y. Chyba zaczyna do mnie docierać, że to już jednak bliżej niż dalej. Nadchodzą wielkie zmiany - niby wiedziałam, ale jednak...

Refleksje o poranku (wstałam o 7, bo maluch strasznie się wiercił) ;D

Dzien dobry wszystkim! Nie wiem jak u Was ale tu cały czas SYPIE śnieg!!!! Chyba się ubiorę i pójdę poodśnieżać trochę-trochę gimnastyki by się przydało mojemu gnuśnemu ciału.

Kinga, o to mi chodziło... ;)

ja na wszelki wypadek od razu posta do Kasi napisałam w głównym.... ;D

Kinga, gdzie Ty ostatnio biegasz, pojawiasz sie na pół godzinki znikasz na cały dzien i znów pojawiasz...

szał przedswiąteczny Cię ogarnął ?

reklama
Kumata jesteś!! ;D

A co do mojej obecności, a raczej nieobecności, to staram się ogarnąć dom przed Świętami, często wybywam z domu, żeby połazić, ostatnio też zajmowałam się dzieckiem naszych przyjaciół, udzielam pomocy matematycznej - takie małe pogotowie i tak to leci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry