• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie bylo- najpierw zajelam sie bardzo intensywnie szukaniem prezentow dla rodzinki, potem maz unowoczesnial komputer, co skonczylo sie niemoznoscia skorzystania z niego (komputera :) ) przez dluzszy czas, a potem okazalo sie, ze moja nieszczesna szyjka sie skrocila i dostalam nakaz lezenia. Wlasnie mijaja 2 tygodnie od tego nakazu- w niedziele jade na kontrole- oby wszystko bylo ok!!!
No i teraz oczywiscie nie wiem co sie u was dzialo. Na pewno nie dam rady od razu nadrobic wszystkich zaleglosci- nie mam laptopa, a siedziec dlugo mi nie wolno. Mozecie tak w skrocie na razie w tym watku mnie wprowadzic w najwazniejsze rzeczy? Potem po trochu bede doczytywac zaleglosci :)
Aha- no i prawdopodobnie bedziemy mieli coreczke :)

hey czy znacie jakieś super tanie linie lotnicze albo tani inny rodzaj przejazdu WARSZAWA_LIZBONA i spowrotem nie wiem autokar bus pociag możecie coś polecić??????????????

aniu mam nadzieje ze wszystko bedzie juz dobrze, a tymczasem odpoczywaj i nie przejmuj sie zaleglosciami, na pewno nadrobisz :) kilka tygodni i bedziesz na bierzaco hehe bo dziewczyny pisza tak duzo ze ja tez mam klopoty z nadazeniem, ;)
ale mam pytanko tak ogolnie: od ktorego tygodnia liczycie ostatni trymestr?? bo ja co chwile spotykam w roznych opracowaniach rozne sposoby liczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry