• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
staram się i gryzę w język ale boje się bo jestem z tych ludzi co w myśli to na języku że kiedyś coś powiem a potem będę żałowała. wrrrrrr. >:D

reklama
ja też bym się wściekła

a poza tym nikt mi nic na razie nie mówi co i jak
poza moją teściową o której napisałam w dziale teściowie

nikt mi nic nie daje i dla dzidiz sama nic nie kupiłam ale w styczniu nie ma mowy już zacznę

ja szybko kończę rozmowy, jak ktoś mi "dobre" rady daje. Zapewniam, że wezmę ze sobą na zakupy i bedzie mógł za nie zapłacić, a ja zastanowię się, czy moje dziecko bedzie to nosić ;)

moja mama tylko raz zapytała czy ma mi coś zacząć kupoać dla dzidziusia ale powiedziałam że w styczniu koitka ma świetny gust jak dla mnie więc byle łajna nie kupi mogę jej zaufać a w Grudzziądzu sa bardzo tanie rzeczy i sliczne

Jezuu- ja mogę powiedziec- o NIE!!!! Znowu śnieg!!!!!!!!!!! Jeszcze poprzedni nie stopniał i znowu będę uwięziona w domu bo samochody do nas pod górkę nie dojeżdżają co oznacza siedzenie w domu aż do roztopów :(
A co do wyprawki ja mam jakiegoś fioła na punkcie ubranek- i cały czas obserwuję wszystkie aukcje na allegro bo bym najchętniej kupiła wszelkie ubranka jakie tylko mi się podobają!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry