• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Byłam dziś rano u ortopedy. Niestety, nie można określić co mi jest w tej chwili. Dopierow po porodzie jak bedzie można zrobić RTG. Na razie przepisał mi Voltaren, ale ja jakoś się boję tej maści, kojarzy mi sie z dosyć mocną. Poruszał moją noga i powiedział, że być może to biodro boli mnie z przyczyn ciążowych, a być może robią mi się jakieś zmiany. No rewelacja, sama też to wiedziałam. Problem jest taki, że w nocy nie mogę leżeć na tym boku, a w dzień ma problem z chodzeniem... :(

reklama
kurczę wstaję o 10 nie śpię w dzień a w nocy zasypiam około 2 nie chce mi się spać co jest grane

jutro idę do gina no dzisiaj już ma dyżur w szpitalu już do niego dzweoniłam i sama rozmowa z nim poprawiła mi nastrój jednak już boję się na zapas co mi tam jutro oznajmi

Agao- ja tez budzę się w środku nocy, a potem cały dzień padam ze zmęczenia. Poza tym siedzę w domu i trochę się nudzę, dużo czytam ale głównie to się obijam z kąta w kąt.

Dziewczyny wy też tak macie że wkurza was do granic możliwości gadanie że np jak będzie dziewczynka to musicie jej kupić sukieneczki z falbankami albo że baldachim do łóżeczka innymi słowy dobre rady jak macie wychowywać wasze dzidzi i w co je ubierać??? Nie wiem może ja mam jakieś ała na tym punkcie??

agawa jeżeli ktoś by mi tak truł to nie ręczę za siebie...Ja kupuję to, co chcę dla swojego dzidziusia i nikt mi się nie wtrąca. Siostra spełniła ostatnio swoje marzenia i zrobiła zakupy dla mnie na urodzinki w Smyku dla mojego dzidziusia ale ... taki słodki pajacyk i ręcznik dostałam, że tylko się cieszyć ;)

Tylko pozazdrościć. U mnie wszyscy doradzają co i jak ma wyglądać w szczególności koleżanka która swoje drugie dziecko straciła 3 tygodnie po narodzinach. nie umiem jej powiedzieć aby sie odwaliła. :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry