• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agao fenoteral to takie świnstwo- drżą po nim ręcę a serce wali jak oszlałe- dziewczyny leżące ze mną strasznie źle się po nim czuły- i musiały brac leki osłonowe- isoptin i kalipoz

reklama
nie byłam w szkole juz od zjazdów, powinnam, teraz pojechac, bo czuje ze to ostatni raz przed rozdwojeniem sie...

ale nie mam siły - rano pociag (przesuneli w nowym rozkładzie) 3,5 godziny wjedną stronę, zajęcia 9 godzin, nocleg na stancji, bagaż,

no i co ja mam zrobić ?!?!

do marca 6 zjazdów mi przepadnie.

filologię polską - podyplomowo...

kasia nie dołuj się,

wiem, że namąciłyśmy Ci trochę w głowie, ale to Ty wiesz czy masz zaufanie do swojego gina, jeżeli nie - poradź sie innego.

już niewiele przed nami, jestesmy w 7 miesiącu - najbezpieczniejszym jeżeli chodzi o dzidzi - więc cieszmy się świętami ;)

dzisiaj robiędekoracje świateczne w domu...

ok 14 przyjedzie "teściowa" a na kolację "tesciu"

kumulacja czy co ?!?

Azik - ja wzięłąm dziekankę na ten rok - jak pomyslałam sobie o 9 zjazdach w semestrze zimowym (od piątku rano do niedzieli wieczorem), dojazdach z W-wy do Białegostoku + 800 godzin praktyk w szpitalu (na oddziałach typu Oiom, onkologia, neurologia)... Machnęłam ręką - szkoda zdrowia i nerwów. Wrócę w październiku. Trochę mi szkoda, ale wolałam wybrać "mniejsze zło"

Szkoda tylko, że ta "kumulacja" nie pociąga za sobą finansowego wzlotu ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry