reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To mówisz Pytia, że dopóki jesteśmy 2w1 to lepiej się wylegiwać jak najdłużej? ;-)
Trzymaj się!!! Na pewno z każdym dniem maluszek będzie dawał Wam coraz więcej spokoju :-)

reklama
Dziewczyny, czy ktoś wie, co dzieje sie z azik? Zawsze była bardzo aktywna na forum, a mam wrażenie, że strasznie długo jej nie było. Macie jakieś wieści? A może ja cos przeoczyłam?

mokkate pisze:
Wlazło mi cos do biodra.
Zgiąć sie mogę, ale z wyprostowaniem gorzej.
Coś mi się widzi, że dzidzius gdzieś uciska...

A mi coś weszło w kręgosłup... Gdzieś w okolicach łopatek i cały czas boli, niestety niema pozycji, która by mi pomagała... :(

pytia pisze:
Dziewczyny, czy ktoś wie, co dzieje sie z azik? Zawsze była bardzo aktywna na forum, a mam wrażenie, że strasznie długo jej nie było. Macie jakieś wieści? A może ja cos przeoczyłam?

Z tego co ktoś ostatnio na jej temat pisal to chyba musi leżeć o ile dobrze pamiętam. Niestey nie mam fdo niej kontaktu - a też jestem ciekawa co u niej!

osinka pisze:
azik chyba leży w szpitalu... może KingaP będzie wiedziała coś więcej

Nic nie wiem, donoszę jej uprzejmie o następnych naszych dzieciaczkach, ale Azik sie nie odzywa... Myślę, że dałaby mi znać, jeśli działoby się coś niedobrego

MamaBoo super że macie już to mieszkanko, fajnie urządzone i mimo że malutkie to widze że i łóżeczko i wózeczek spokojnie sie mieszczą. Teraz odpoczywaj sobie i zbieraj siły na przyjście Oskarka.

reklama
Sylwia, ja juz bylam w takiej panice ze tylko to pakowanie mnie uspokajalo. I wlasciwie jestem gotowa. Torby z rzeczami na porod, dla malucha na dni w szpitalu, oraz rzeczy dla nas obu na wyjscie juz spakowane i stoja obok lozka, zeby ich nie przeoczyc :) Brakuje mi tylko klapek dla meza. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

A wlasnie- tak sie zastanawialam- brac kosmetyki dla dzidzi oraz szczoteczke do wloskow? Pytia, ty mialas?
Anik, a ty bierzesz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry