reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aniam wlasnie mi przypomnialas ze musze mezowi pokazac w czym ma mnie odebrac i dzidzie

co do kosmetykow to ja biore tylko chusteczki do pupy i krem do pupy to wszysko

reklama
ja ma przeczucie ze jeszcze w tym tygodniu popedze na porodowke,dzisiaj mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy nie jestem gotowa a mezyk w pracy a mnie cos lapie w brzuszku...........ale to na bank te przepowiadajace 8)

Aniam pisze:
Sylwia, ja juz bylam w takiej panice ze tylko to pakowanie mnie uspokajalo. I wlasciwie jestem gotowa. Torby z rzeczami na porod, dla malucha na dni w szpitalu, oraz rzeczy dla nas obu na wyjscie juz spakowane i stoja obok lozka, zeby ich nie przeoczyc :) Brakuje mi tylko klapek dla meza. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

A wlasnie- tak sie zastanawialam- brac kosmetyki dla dzidzi oraz szczoteczke do wloskow? Pytia, ty mialas?
Anik, a ty bierzesz???

Aniu, nie biorę kosmetyków, bo zapewnia je oddział noworodkowy. Szczoteczkę chyba wezmę :)

KatiNJ ma synka!!!
o 2 dostałam smsy od Kasi, urodziła synka, maluch waży 2800g, Kasia od chwili podania kroplówki rodziła 10 godzin, miała zoo, pordód chwilami był ciężki - to jej słowa.
Kasia napisała, że synus jest słodki! :) WIADOMO! ja ryczę z rozczulenia nad każdym nowym zdjęciem na bb ;)

Fajnie - kolejny dzieciaczek na świecie!!!
A u mnie cisza i chyba tak już będzie do wakacji :laugh: Mały się tylko rozbrykał, ale nie ciśnie juz tak bardzo na krocze - dostałam takiego przyspieszenia w chodzeniu, że ludzie nie nadążają ;D

a ja tak sobie mysle ze urodzisz w najmniej oczekiwanym momencie. jak juz powiesz sobie- koniec z tym czekaniem, co ma byc to bedzie- to wtedy maluszek cie zaskoczy. takei mam przeczucie tez co do mnie, zawsze tak jest ze sie spelnia cos dopiero wtedy, jak juz myslimy ze sie nie spielni :D

pewnie masz rację, Magda. Na razie mam dość czekania, sprzątania, gotowania, układania maluchowych rzeczy. Chcę poczytać normalną książkę (nie o dzieciach), iść na wystawę, zrobić coś dla siebie tylko i wyłącznie... A mały przyjdzie jak przyjdzie...
Fajnie, że jesteście!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry