reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja chyba Magda mogłabym Tobie podać rękę. Ja już chcę wyglądać jak przed ciążą !!!

Fajnie, że kolejny dzieciaczek w drodze do nas..... :)

to dobrze ze jeszcze ty masz takie odczucie jak ja, bo mi to bycie w ciazy juz troszke sie zundzilo- ja chce cos nowego :)
ostatnio pomyslalam sobie w jakich ciuchach bede chodzic jak juz urodze- w ciazowych juz nie, a w swoich starych jescze nie bo dupcia za duza... i znow zakupy zostaja..a kaski nie przybywa oh!

a co do dzieciaczkow to tak ostatnoi sie smialam ze codziennie teraz sie rodza nasze marcowe bąble a jeszcze marca nie ma :D

mozliwe!!
ale to dobrz wiedziec ze nie tylko ja mam takie rozterki, bo jak mowie o niektorych pawlowi to sie ze mnie smieje- ze nie mam o czym juz myslec i czym sie martwic...

Mój Rafek cierpiliwie mnie łucha i jak go wczoraj zapytałam czy nie ma mnie dość, on powiedział: Nie przejmuj się, to tylko hormony!!! :)

coś Ty! Jest za uczciwy na polityka! Wyrzuty siumienia zżarłyby go już pierwszej nocy... :)

Kochane laseczki, lecę do łóżka, a Wy tu nie produkujcie tyle, bo ja nie nadążam z czytaniem... please! :) Do wieczora!!!

reklama
o rany coś ze mną nie tak jak wylazłam z forum rano to poszłam spać i sie teraz dopuiero obudziłam ale jeszcze hcce mi się spać a skurczów nie widać
mały też jakiś leniwy wczoraj się rozpychał a dzisiaj ledwo ciepły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry