Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez nabylam wczoraj olej rycynowy, ale czekam z zaaplikowaniem go sobie, bo odrobinke przeziebiona sie czuje a maz to calkiem sie rozlozyl. I jak tu rodzic? A tak juz bym chciala byc na porodowce!
Witam wszystkie mamusie i ich dzidziolki.
Wczoraj wróciłam do domu, ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego ogarnąć.
Obiecuję wszystko nadrobic i już wkrótce się odezwę.
Pozdrawiam :-)
No to ja już po ostatniej wizycie u ginki - okazało się, że mam w końcu jakieś rozwarcie (na palec, ale zawsze to coś ), szyjka skrócona - wcześniej miałam stan nienaruszony ;D. Zapytałam się jej, że jeśli nie będę rodzić, to kiedy mam się zgłosić kontrolnie do szpitala, ale stwierdziła, że na dniach powinno się zacząć! Oby miała rację... Coś mi zaczęło też wypływać.. tylko nie wiem czy to może czop...czy efekt dziesiejszego badania... Hmmm. wczoraj zastosowaliśmy z mężem przyspieszacz... ;D Może trochę podziałało - chyba dziś też poprzyspieszamy ;D