A
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam pisze:NO - wlasnie sie okazalo, ze to nie potowki. Skaza albo lojotokowe zapalenie skory. Okaze sie za 2-3 dni po zmianie mojej diety (buuu, jak ja przezyje kilka miesiecy bez serka, mleczka, jajek i masla ??? Przeciez to podstawa mojej codziennej dietyOrzechow i czekolady i tak nie wolno...
![]()
![]()
)
mój też się preży zwłaszcza jak się załatwia ale z tego co pamiątam to Mirka siostry dzidzi robił to samo i moejej kumpeli teżAniam pisze:NO - wlasnie sie okazalo, ze to nie potowki. Skaza albo lojotokowe zapalenie skory. Okaze sie za 2-3 dni po zmianie mojej diety (buuu, jak ja przezyje kilka miesiecy bez serka, mleczka, jajek i masla ??? Przeciez to podstawa mojej codziennej dietyOrzechow i czekolady i tak nie wolno...
![]()
![]()
)
Sylwia- wlasnie lekarz przepisal mi te masc na odparzenie. Jutro odbieram ja z apteki.
Wiecie co, kupilam sobie dzis gazetke dzieciowa i tam przeczytalam artykul o problemach z napieciem miesniowym- i oczywiscie od razu sie przestraszylam i teraz sie nie moge przestac denerwowac. Bo Ola czesto mi sie prezy. CO prawda mysle, ze to z powodu bolacego brzuszka, ale i tak nie moge sie uspokoic. Wiecie jak to jest. Poradzcie cos dziewczyny !
agao pisze:mój też się preży zwłaszcza jak się załatwia ale z tego co pamiątam to Mirka siostry dzidzi robił to samo i moejej kumpeli teżAniam pisze:NO - wlasnie sie okazalo, ze to nie potowki. Skaza albo lojotokowe zapalenie skory. Okaze sie za 2-3 dni po zmianie mojej diety (buuu, jak ja przezyje kilka miesiecy bez serka, mleczka, jajek i masla ??? Przeciez to podstawa mojej codziennej dietyOrzechow i czekolady i tak nie wolno...
![]()
![]()
)
Sylwia- wlasnie lekarz przepisal mi te masc na odparzenie. Jutro odbieram ja z apteki.
Wiecie co, kupilam sobie dzis gazetke dzieciowa i tam przeczytalam artykul o problemach z napieciem miesniowym- i oczywiscie od razu sie przestraszylam i teraz sie nie moge przestac denerwowac. Bo Ola czesto mi sie prezy. CO prawda mysle, ze to z powodu bolacego brzuszka, ale i tak nie moge sie uspokoic. Wiecie jak to jest. Poradzcie cos dziewczyny !
za to zastanawiam się czemu po 3-4 w nocy dzoidziol zawsze strasznie stęka i huczy