reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
azik pisze:
mamooli
mój Piotrek był sadzany (by zaoszczędzić na pieluszce) i by przyzwyczić (a reagował fajnie) od ok 12 miesiąca.
teraz siada na nakładkę w toalceie - ale robi tylko siusiu - kupka zawsze w pieluchę.
coraz zadziej zakładam mu pieluch (mam więcej prania :) ) - biega po domku w majtkach.

u nas mozna powiedzieć odwrotnie: kupkę (jak oczywiście "wyczuje" moment) Ola robi do nocniczka już dawno,
za to siku nie. Też teraz goni w majteczkach ale co jakiś czas kałuża niestety

musze zagladnąć do tych majówek :)

reklama
Azik - myślę sobie, że nową osobę można "włączyć" jeżeli będzie się dość często udzielać, poznamy ją trochę - raczej byłabym przeciwna robieniu tego po napisaniu kilku postów - tak może każdy zrobić - przyjść, popisać chwilę, dostać dostęp do wątku ze zdjęciami i narobić szkody...Takie jest moje zdanie....

Karolkaz - sorki, to nie jest wymierzone w ciebie ani w inne osoby, które będą chciały się dołączyć a w te, które mogą komuś wyrządzić krzywdę; na forum jest się łatwo dostać....

Mamaoli- Daria miała skończone dwa latka jak zaczęliśmy ja uczyć siusiania na nocniczku.
U nas to trwało kilka dni, aż w końcu zuważyła, że mokre mateczki nie są przyjemne :laugh:
Teraz, kiedy sa upały, to chyba najlepszy moment.
Życze powodzenia!

iwosz pisze:
Azik - myślę sobie, że nową osobę można "włączyć" jeżeli będzie się dość często udzielać, poznamy ją trochę - raczej byłabym przeciwna robieniu tego po napisaniu kilku postów - tak może każdy zrobić - przyjść, popisać chwilę, dostać dostęp

popieram ;)

oki - to mamy przykład Asia21 (Asiu - przepraszam, że na TOBIE)

Asia jest zx nami od 25 maja i napisała 95 postów

wg mnie jest to już osoba nam znana :)

moze swtórzmy grono 2-5 osób, które będzie rozpatrywało prośby - nie chce robić tego sama :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry