reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ostra rozmowa u majówek

mamooli
mój Piotrek był sadzany (by zaoszczędzić na pieluszce) i by przyzwyczić (a reagował fajnie) od ok 12 miesiąca.
teraz siada na nakładkę w toalceie - ale robi tylko siusiu - kupka zawsze w pieluchę.
coraz zadziej zakładam mu pieluch (mam więcej prania :) ) - biega po domku w majtkach.

Tak na razie  mamy Antosia, ale może za 3-4 lata popracujemy nad drugim dzieciaczkiem.

Jeśli chodzi o nocnik to długa historia, więc to jest tak: ja w sierpniu wracam do pracy i , zastanawiamy się  z mężem -Kuba ma na imie, z kim zostawić małego,( są dwie kandydatury moja babcia lub teściowa) a teściowa jest skomplikowana i ma teorię o wczesnym sadzaniu dziecka na nocnik a ja przeciwnie więc stąd moje zainteresowanie tym tematem. :)

karolka witaj !!!

moj chlopak pracuje sziftami tzn 4 dni pracuje 4 dni ma wolne - choc i tak wydaje mi sie ze bardzo malo czasu spedza ze swoja corcia - nawet wtedy gdy juz sie zaofiaruje ze sie nia zajmie - sadza ja w lezaczku a sam szpera cos w komputerze ::)
Jak Alex tylko zacznie plakac - to wola mnie bo mala moze glodna? - a karmiona byla pol godzinki wczesniej ::)
Tym bardziej jest mi smutno bo juz niedlugo ja z corcia wyjezdzamy do Polski na cale 3 miesiace i pewnie bedzie tak ze dziecko ojca sie przestraszy :( i od nowa trzeba bedzie budowac wiezi rodzinne...

Choc wczoraj zakupilismy kamerki internetowe i bedziemy sie ogladac na odleglosc ;D ale to nie zastapi relacji na zywo :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry