reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My też ciągle sami :(
Tatuś jak jest to często zmęczony no i nie ma sie co dziwić, pracuje mozna powiedzieć na dwa etaty a i tak ciągle kasy brakuje...
ale w takim żyjemy kraju niestety

ale nie moge powiedzieć, że mi nie pomaga (jak już jest)

Azik: nie wiem, co pomyśleć o pojawiających się nowych osobach u nas na forum. mam nadzieję, ze nie kradną zdjęć innych dzieciaczków i ich rodzin. tylko choliwka jak to sprawdzić??????????

Ok jestem nowa i cieszę się że tu trafiłam , mój synek Antoś urodził się 10 marca 2006 w Łodzi w szpitalu M.Madurowicza ważył 3690 g, a mierzył 60,40 cm i jest cudowny. Jestem prawdziwa i nazywam się Karolina w skrócie Karolka. :)

witaj karolkaz

azik, ja myślę że warto zaufać nowym osobom i jeżeli zwrócą się do Ciebie z prośbą o włączenie ich do naszego grona to czemu nie?

ja też nie byłam z wami od początku :)

Karolka - nie bierz tego do serca - opracowujemy tylko metodę - jak przyjąć nowe mamy do zamknietego wątku ze zdjęciami.

witam Cię z maleństwem serdecznie.

Dzięki za ciepłe słowa, rozumiem ostrożności nigdy za wiele ( w sumie takie czasy)

Trafiłam na forum babyboom szukając w necie info- kiedy dzidziusia zacząć sadzać na nocnik i trafiłam na forum dzieci urodzone w maju 2005. A tu proszę na tym forum tzw. majówek wprost gorąca dyskusja i wręcz awantura pomiędzy dziewczynami na temat tego nocnika. no i tak się zaczęło

reklama
karolkaz pisze:
Czyli ktoś zabierał zdjęcia i podszywał się za inne brzuchatki :), chyba tak to rozumiem.. niktórzy to mają tupet.

zabierał, podszywał się itd...
a do tego doszedł strach przed zboczeńcami :(

paskudne czasy

rozumiem Karolka że masz ok 2 letnie dziecko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry