reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas po szczepieniu masakra...mała jest mega marudna...dzisiaj nawet w ramach desperacji rozłożyłam wózek na wpółleżąco...jest jeszcze gorzej...a teraz w ramach debilizmu nie potrafię rozłożyć jest z powrotem na płasko....wrrrrrrr

reklama
fionka pisze:
no i masz babo..... dwa dni człowiek nie zajrzy na bb i już ma ogromne tyły ::), ale naprodukowałyście ;D

wszystkiego naj naj naj dla wszystkich słodkich jubilatów  ;D ;D ;D

jaki z tego wniosek? Tu trzeba byc codziennie... I to kilka razy Raz dziennie może nie wystarczyć ::)

zgadza się! ja odpalam komputer o 6 i sprawdzam co naprodukowałyście w nocy :D
potem już co jakiś czas latam w ciągu dnia i podczytuję Was 8)
Krzysiek śmieje się, że największą karą dla mnie byłoby odcięcie dostępu do BB, a może zablokować mi dostęp, oj może... 8) 8) 8) muszę być milsza dla niego :D

osinka pisze:
zgadza się! ja odpalam komputer o 6 i sprawdzam co naprodukowałyście w nocy :D
potem już co jakiś czas latam w ciągu dnia i podczytuję Was 8)
Krzysiek śmieje się, że największą karą dla mnie byłoby odcięcie dostępu do BB, a może zablokować mi dostęp, oj może... 8) 8) 8) muszę być milsza dla niego :D

ja tak samo robię, tylko, że zaczynam później, bo o 6 to śpię :)

a my ostatnio zastanawialiśmy się czy nie zrezygnowac ze stałego lącza. Skonczyła nam się promocyjna cena i teraz bulimy... dużo. Ale jak pomyslałam sobie, że BB bym nie miała... ::)

reklama
KingaP pisze:
a my ostatnio zastanawialiśmy się czy nie zrezygnowac ze stałego lącza. Skonczyła nam się promocyjna cena i teraz bulimy... dużo. Ale jak pomyslałam sobie, że BB bym nie miała... ::)

kinga my też dużo płacimy ale nie dam się odciąć od świata czyt. bb ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry