reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

wiewio ja właśnie sie zastanawiałam po co ten napis Fisher Price na tych pieluchach:confused: :confused: :confused: Ale nic nie wiem na temat tej promocji.

reklama
Ja jedynie z czym sie spotkalam-to to ze na allegro sprzedaja kody z opakowan po pampersach-tylko podobno trzeba miec jakis katalog, ale skad go wziac??

Hej Fioolka!
Nie mialam czasu na pisanko-ale bardzo bardzo chcialam sie pochwalic ze w niedziele Jas po raz pierwszy nurkowal na zajeciach plywania dla niemowlat!!!
Strasznie sie balam tego momentu -ze sie zachlysnie woda-a tu nic-nawet nie zaplakal po wynurzeniu, tylko troche zdziwiony byl!!!!
Mam jeszcze pytanko-jak zmieniacie zdjecia w podpisie-bo mi za cholere nie chce wczytac nowego zdjecia, a chcialabym uaktualnic je w koncu!

Cześć dziewczyny, Wrócilismy wreszcie:-) z urlopu. Wracalismy w niedzielę, lot ze Sztokholmu mielismy mieć o 20,00, ale samolot się zepsuł i czekaliśmy 8 godzin !!!!!! na lotnisku. MASAKRA!!!! Dobrze, że bylo to w nocy, bo Kinga przynajmniej spała. Do domu dotarliśmy dopiero rano w poniedziałek. I jak na razie mam dość wszelkich lotów i wyjazdów.
A piszę dopiero dziś, bo wcześniej nie miała kompletnie czasu.

Fioolka, no jak mogłybyśmy zapomniec ciebie i twoją śliczną córcię! Witaj ponownie.

Mnie też parę dni nie było, bo mamy laptopa w naprawie, a na górze przy kompie to za długo nie posiedzę przy małym;) Poza tym byliśmy przez weekend na weselu - wybawiłam się za wszystkie czasy. Było SUPER! I wygrałam przy okazji konkurs karaoke;) A Jaś zrobił na weselu furorę. No i nawet nie zapłakał przez cały dzień i wieczór.

reklama
Super Pytio- he he a co spiewalas?:-)
Ja sie nie dziwie ze Jas zrobil furore na weselu-taki cudny mezczyzna musi miec "wziecie"
A my powoli pakujemy sie z Jaskiem bo w niedziele jedziemy do Polski-z tego co dowiedzialam sie od mamy to mam sobie tu wszystko wyprac -bo tam nie padalo od miesiaca i brakuje wody ( mamy studnie)-kurcze co sie dzieje-jak siegne pamiecia wstecz to zawsze padalo przez wrzesien i pazdziernik.

I dalej blagam o pomoc-jak zmienic zdjecie w podpisie????

Do góry