reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

u mnie krysysy jak dotad nie było, nie pamietam by Piotrek go miał...

pod tym względem kochane dzieciaczki :)

nie mam czasu tu wpadać, padam na buźkę... może kiedyś nadrobię

reklama
kaska76, trzymam kciuki, żeby przedłużyli!

u nas chyba kryzys jest, Kubas coraz gorzej zasypia w dzień, chce, zeby go cały czas nosic na rękach, marudny jest... albo to zęby, sama nie wiem...

Obawiam się, że u nas zaczyna się ten kryzys, o którym piszecie. Czasami Łukasz zaczyna mocno płakać jak znikam z jego pola widzenia. A jak jest u kogoś na kolanach to najlepiej tak, żeby mnie mieć na oku. :no: :no: :no:
W nocy przebudza się tak, jakby sprawdzał, czy jestem obok. Patrzy, daję mu smoczka, przytulam i najczęściej zaraz zayspia. Do następnej kontroli :tak:
Ojojoj, i może to trwać 3-4 miesiące. Zobaczymy.

moja Agatka też stała się marudna, wpada w wielki płacz jak mnie nie widzi, tato nie istnieje dla niej, kompletnie go ignoruje :szok:
może i u mnie się zaczyna ten kryzys??:eek:

Dziewczyny nie ma mnie na BB bo nie posiadam neta wlasnie bo sobie pojechalam do pl.Mam nadzieje ze wszytskie dzieciaczki zdrowe i mamusie tez.Sle pozdowienia i ciumaski!

reklama
Do góry