reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Wszystkiego najlepszego, wspaniałego. Radosnych chwil z maluszkami.
Spełnienia marzeń.
Dziewczyny aż mi się łza w oku kręci...:-D :-D :-D :-D :-D :happy: :happy: :happy:

reklama
chyba jestem pierwsza w tym nowym roku na BB:-)

SERDECZNE ŻYCZENIA Z OKAZJI NOWEGO ROKU DLA WAS I WASZYCH RODZIN!!!!!

PS. z 2006 roku pamietam najlepiej tylko jeden dzien....ten w ktorym urodzila sie Paulinka:-)

no i mamy 2007 roczek - jeszcze taki malutki...

po przebojach 2006 roku to ja chcę w 2007 tylko stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa...

NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE DLA WSZYSTKICH MARCOWYCH MAMUŚ, DZIECIACZKÓW I OCZYWIŚCIE TATUSIÓW! ABYTEN ROK BYŁ PEŁNEJ MIŁOŚCI, CIEPŁA I POZYTYWNEJ ENERGII.

Jak się udał Wam Sylwester. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Mieliśmy małą, spokojną imprezkę u nas (oprócz nas jeszcze dwa małżeństwa). Ale najlepsze było to, że o północy, jak zaczęli strzelać, Jaś obudził się i potem nie mogliśmy go uśpić. W końcu o 2.00 wzięlismy go na dół i ... chyba o to mu chodziło, bo przez półtorej godziny balował z naszymi gośćmi w szampańskim humorze. A jak goście poszli do domu, to grzecznie poszedł spać i łaskawie spał prawie do 9.00!!! :-D

DZIEWCZYNKI MY ROWNIEZ ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWY ROK 2007:tak::tak::tak:
nasz sylwester spokojnie w domku emi spala ladnie przespala fajerwerki ale za rok musze to sobie odbic i isc na jakas super imprezke najlepiej na bal:-)

Piotrek obudził się ok. 0,30-0,40. potem rządził do 2.30. fajnie to wyglądało jak zaspanymi ślipkami wpatrywal się w okno.

a w naszą Karolę wstąpił ANIOŁ SPACZ :-):-):-) Spała jak Anioł. Nawet jeje nie obudziły petardy wystrzeliwane przed klatkę. Nasze Drzwi są na przeciw drzwi klatkowych...

zapomniałam wczesniej Wam napisać, że chyba niedługo dołączy do nas SYLWIA 532 :-):-):-) Zakładają jej net w okolicy 7 stycznia :-)

My takze zyczymy wielu niezapomnianych chwil w nowym 2007 roku,
radosci, miloscie i przede wszystkim zdrowia!
Ja spedzialm sylwka z Jasiem w domu bo maz juz 28 musial wracac na Wegry zeby pilnowac interesu-Maly spal jak zabity- zadne fajerwerki go nie obudzily-dopiero nad ranem zaczal mi szalec!

reklama
Mateusz nawet nie drgnął podczas całej strzelaniny, a ja myśłałam że na bank się obudzi.Fajnie że Sylwia wraca na BB

Do góry