reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
A my we własnym gronie, tzn. Szymon, mój P. i ja :) i szczerze mówiąc bardzo nam takie rozwiązanie odpowiada, bo żadne z nas nie zostawiłoby Szymona u kogoś (nawet u rodziców) żeby móc iść na imprezkę.

Ale wszystkim imprezowiczom życzymy udanej zabawy :)

Ja zostaję w domku. Jakoś nie mam nastroju do żadnej zabawy. POsiedzimy w domku z Łukaszkiem, moją mamą i może siostra przyjdzie. Pewnie zaraz po północy, jak uspokoją się petardy, zbiorę się do spania ;-) ;-) ;-)
Zobaczymy, jak bobo sobie poradzi z nowymi efektami huczącymi za oknem.

my probujemy wyjcia do znajomych :baffled: ciekawe jak nam to sie uda hehe bo bierzemy malego ze soba :tak: nie mamy wyjscia boon z nikim ci echce zasypiac tylko ze mna wiec alboe siedzenie w domu albo... no i wlasnie na to drugie sie decydujemy :-) moze to bedzie "pierwszy i ostatni raz" ;-) zobaczymy

Szczesliwego Nowego Roku dziewczynki!!

samej miłości moja drogie koleżanki w NOWYM ROKU.

Wypadałoby życzyć, żeby był jeszcze lepszy niż ten piekny, który mija... Więc tego Wam i waszym bliskim życzę :-)

Kochajcie sie mocniej i oby nasze chodzące sreberka nie przysłoniły nam całego świata :-)

Ja Wam życzę dużo radości, aby Nowy 2007 Rok był jeszcze lepszy, pełen cudownych chwil spędzonych z naszymi Pociechami, żeby rosły nam zdrowo i szczęsliwie.

My również w domciu.:happy::cool2:

KOCHANE! SZCZĘŚlIWEGO NOWEGO 2007 ROKU!

Oby ten nadchodzący rok był równie piękny i szczęśliwy jak 2006. Ucałowania dla naszych wszystkich dzieciaczków!

reklama
Do góry