reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Już pisałam w innym wątku ale napiszę jeszcze raz tutaj :-)):-)
Mój synek urodził się w 34 tc z wagą 2070, wzrostem 49 cm! Zaskoczenie miało miejsce 8 marca 2006r. :-)):-D

reklama
czasem cos pisalam potem sie przeprowadzalismy i troszke czasu nie mialam dostepu do netu ale przed swietami odzyskalam elektroniczny kontakt ze swiatem :)

Witam wszystkie mamusie po dlugiej nieobecnosci! Zyczymy wszystkim mamusiom i maluszkom wspanialego Nowego 2007 roku! :tak: :tak:
Mam juz wyniki badan Elli i jest dobrze! Nie jest to guz zlosliwy! Choroba nazywa Hemangioendothelioma niemowleca i objawia sie bezbolesnym guzem w okolicy sliniaki przyusznej. Lekarz powiedzial , ze powinno sie samo wchlanac do drugiegi roku zycia. U Elli na szczescie guz jest niewielki i w niczym jej nie przeszkadza!
Tak bardzo sie ciesze, ze to nic powaznego! Przez tem miesiac oczekiwania chyba sie zestarzalam o 10 lat... :-( :-( Ale najwaznieksze ze jest ok!
Zupelnie nie wiem co slychac na bb i pewnie w zyciu nie nadrobie zaleglosci!
Obie z ella mocno wszystkich calujemy i dziekujemy za wczesniejsze slowa otuchy! Buzka;-) ;-)

no to teraz mozesz pisac i czytac do woli :-)

a tym ze jest duzo watkow sie nie przejmujcie, my same czasem nie nadazamy z ich przegladaniem :-D

reklama
Jakoś tak wyszło,że się nie zgłosiłam jeszcze na listę szczęśliwych mam marcowych dzieciaczków.Czas to nadrobić;mam na imie Aneta a mój synuś Miłoszek Zbigniew .Urodził się w dzień planowanego terminu 3 marca o 10,50(cc)Ważył4200,dł57 cm:) dostał 10p :-).

Do góry