reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Chciałabym dołączyć mojego synka do grona marcowych dzieciaczków. Miłosz urodził się 02 marca 2006 roku przez cesarskie cięcie. Ważył 3280 i mierzył 52cm. Ja mam na imię Aneta, a tatuś Miłoszka- Paweł.
Pozdrawiamy!!!

Emcia, dobrze że z malutką wszystko w porządku!

Anik, mam nadzieję, że Krystianek będzie zdrowy a Tobie życzę wytrwałości w walce z chorobą i trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko udało!

Anik, smutno mi strasznie, że będziesz u nas rzadko :sick: A na jakie forum się przenosisz, jeśli wolno spytać? Życzę dużo zdrowia dla ciebie i Krystianka, no drugiego dzidziusia wkrótce!

Jakoś tak niedobrze się ten rok zaczął. Wczoraj byłam na pogrzebie mojego kolegi z licealnej klasy. Powiesił się w Sylwestra... Zostawił żonę i małą córeczkę. Trudno mi w ogóle w to uwierzyć...

u toska grzybek chyba pomalu znika nie wiem czy zasluga lekarstw czy smarowania buzi czy wygotowanych smoczków, gryzaków i nie wiadomo czego jeszcze ale najwazniejsze zaczał cos w koncu jeść, i dziobek otwiera jak tylko z łyżeczka podjadę do buzi :-)

CZeść Kasiulla i Viola :) buziaczki dla Waszych dzieciaczków. Mam nadzieję że Wam się spodoba u nas..i że znajdziecie dużo ciekawych wątków...:-)

Emcia bardzo się cieszę z dobrych wiadomości.

Anik życzę Tobie i Krystiankowi dużo zdrowia. Pisz i podsyłaj zdjęcia koniecznie.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. U siostry obyło się bez biopsji, miała USG i badanie krwi. Teraz czekanie na wyniki. Oby tylko nic nie przyszło pocztą - przyślą "zaproszenie" do instytutu, gdyby coś wyszło nie tak. W innej sytuacji dopiero w październiku powtórzona będzie terapia jonowa.

ANIK ja też życzę Ci duzo zdrowia i upragnionej ciązy:tak: wierzę ,że się uda, pozdrawiam Cie cieplutko no i nie opuszczaj nas całkiem:-(

pytia strasznie to smutne:-( :-( wiadomo dlaczego ten kolega sie powiesił??

Marlenka no i trzymam kciuki, zeby z Twoja siostrą było dobrze

reklama
dziewczyny, czy ktoras z WAs ma neostrade?
bo dostałam pismo, w którym informuja ,ze został zmieniony cennik i ze moge bez konsekwencji rozwiązać umowę do 14 lutego jak mi nowe warunki nie odpowiadaja
tyle, ze nie mogę znaleźć tego cennika:wściekła/y: tzn. znalazłam niby ale nic z tego nie kumam:confused: może wieci o co chodzi?

swoją drogą to wkurzające! Bo podpisałam umowe i się z niej wywiązuję a oni nie! bo sobie zmieniaja ceny!! ja jakbym chiała rozwiazac umowe to pewnie poniosłabym jakas kare a oni sie nie wywiązuja i nic im nie mozna zrobic, jeszcze robia łaskę, że mogę zrezygnować i żadna kara mnie za to nie spotka:wściekła/y:

Do góry