reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Magda - ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga - ja się też swego czasu stawiałam, mówiłam otwarcie, co myślę, walczyłam o swoje i niestety niezbyt dobrze na tym wyszłam. U nas w szkole dobrze mają ci, co sie podporządkowują i siedzą cicho. No, ale niby sumienie mam czyste, że nie postępowałam wbrew sobie...

reklama
Wow Madziu GRATYLACJE !!!!!!!!!

A ja witam po przerwie , nareszcie mamy sprawny komp , to bylo straszne , praktycznie nie mielismy kontaktu ze swiatem (czytaj z Polska:-D ) wiec mialam tylko do wyboru Teletubisie i inne bajki albo glupkowate programy w amerykanskiej tv , dobrze ze jeszcze gazety istnieja. No ale Was to mi nikt nie zastapi:tak: .Najgorsze ze stracilismy wszystkie zdjecia i filmiki ze swiat no ale co zrobie.

W ogole to jestem "wyprana " psychicznie bo przez ten caly czas stawalam na glowie aby dostac pozyczke na kupno mieszkania a teraz jak juz (prawdopodobnie) jest szansa to my mamy klina z mezem bo nie wiemy czy sie w to pakowac . W sumie bo Witek sam pracuje a tu jeszcze dziecko w drodze i nigdy nie wiadomo co nas czeka , moze nagly wyjazd do Polski a jak bedzie pozyczka to juz nie bedzie takie proste . A z drugiej strony i tak musimy zmienic mieszkanie na wieksze i wtedy musielibysmy wynajmowac. Sory ze Was tak zanudzam ale ja juz mam tej sytuacji dosc , sam czlowiek nie wie co robic.
Poza tym przez to cale zamieszanie to nie mam czasu myslec ze w ciazy jestem , co za glupota:-( . Na szczescie sie dobrze czuje , odpukac, ale u lekarza nadal nie bylam bo nie mam ubezpieczenia jeszcze , musimy sie w przyszlym tygodniu rozliczyc z podatkow i dopiero wtedy . Troche sie niepokoje bo nawet nie wiem czy wszystko dobrze z nasza fasolka.
Marysia ma katarek juz tydzien (na poczatku mysalam ze to od zabkow, bo jej wyszedl 7 zabek i chyba dalej wychodza bo sie strasznie slini) i nie wychodze z nia w sumie wiec siedzimy w domu. Ale raczkuje wszedzie i mi nie da posiedziec na BB :tak: . W zwiazku z tym katarkiem ma problem z zasnieciem i tak z nia walczymy az padnie. Ale za to w nocy nawet niezle spi , ale musze jej dawac butle raz albo 2 razy w nocy.
Juz Was nie zanudzam ale to chyba wszystko, poza tym ze tesknilam za Wami. Tylko czasami mam tak ze glupio mi sie zalic wiec nie pisze.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

a ja wlasnie wylicytowalam takie fajne buty z gore texu dla Lenki na wyjazd w gory bo mala chodzi za jedna raczke i pewnie bedzie chciala chodzic a do tej pory mielismy tylko takie goralskie ale chociaz cieplutkie byly :-)

Magda gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivka- nie zanudzasz!!!!!!!!!

My po wekendzie u teściów. Fajnie było. Byliśmy na spacerze z małą- pierwszy raz na sankach i nie bardzo jej się podobało. Może dlatego, że śnieg padał i trochę jej na buzię leciał.

witajcie dziewczyny!!

ja ostatnio mialam problemy z kompem ale juz jestem!

obronilam sie!! :-) :-) jetsem tak szczesliwa ze szok! no juz licencjata mam, a teraz planuje cos jeszcze porobic, tzn, moze jakies kursy (coby papiery miec) dopoki nie pojde do pracy, a wtedy to magisterka murowana :tak:

oj, ale sie stesknilam za wami! witam te mamuski ktore wrocily po przerwie ;-) no i dobrze dowiedziec sie czegos o kasiulli ;-) ale ja zaglosowalam w sprawie listy to juz nie ma co dodawac ;-)

GRATULACJE:-D :-D :-D :-D :-D

Byliśmy na spacerze z małą- pierwszy raz na sankach i nie bardzo jej się podobało. Może dlatego, że śnieg padał i trochę jej na buzię leciał.

A Patrycja miała radochę jak jechałyśmy wózkeim do dopmu i śnieg jej padał na buzię. Moja córica wywaliła język i z rogalem na buźce łapała na niego śnieg:-)

Madzia, GRATULACJE!!!!!! :-):-):-)
Iwka, po to jest forum też by się żalić! Trzymaj się!

Sylwia, witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj w końcu na forum :D

A ja po weekendzie zajęciowym=zaliczeniowym i...wszystko do przodu!!! A nawet lepiej niż myślałam! :) Jeszcze tylko czekają mnie dwa egzaminy, bo z jednego jestem zwolniona :)
No i w ogóle nie miałam przez naukę czasu, tylko czytam wątek główny i wątek zdjęciowy :)

Buziaki dla wszystkich MAM I DZIECIACZKóW!

Kasiulla, Lenka już chodzi za rączkę... - ale super! :)

reklama
wiecie co Lenka zrobila po kapieli przeszla sama kilka krokow :szok: :-) :-D
jak tak dalej pojdzie to pobyt w gorach zamiast na stoku spedze biegajac za Lenka :-D :-D :-D (dobrze ze kupilam te buty:-D )

Do góry