reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witajcie dziewczyny... Żyję... niestety czas mi nie pozwala na bywanie na BB. Karola rośnie, fika, spi dziennie 20 minut :szok::szok::szok: więc same rozumiecie...

mam ferie... moje wymarzone. Jutro jedziemy do Rafała rodzinki na tydzień, żeby pobyć miedzy innymi ludzmi.
W szkole miałam ostatnio czas "Stawiania się WŁADZY"... wiecznie byłam na dywaniku, że za dużo jedynek postawiłam, nie zachęcam dzieci do popraw itp itd... Byłam twarda i postawiłam na swoim, do tego mówiłam co myslę. Stwierdziłam, że raz kozie śmierć. Nikt się nie odzywa głośnno, chodzimy i za plecami gadamy. czas się postawić... żeby było mało, dyrektor postanowił mnie "obdarować" wychowawstwem najtrudniejszej klasy w szkole. Powiedziałam stanowcze NIE!!! Jestem z siebie dumna :-)

Ślę Wam buziaki :-)

reklama
czesc dziewczyny:-)
oj jak mnie nogi bola po wczorajszej imprezie :-) :szok:
wytanczylam sie za ostatnie kilka miesiecy :tak: :tak:
sluchajcie teraz najlepsze - jedziemy na tydzien do Szklarskiej Poręby (tak na 90 % w przyszla niedziele :-) :-) :-) )
Teściowa nam funduje :-) i jak ja moge narzekac na tych moich tesciow???:-D :-D
wreszcie wepne sie w snowboard nie jezdzilam na nim juz dwa lata :-( :-)
nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze wszystko zalatwimy i pojedziemy (musimy na pewno kupic bagaznik na dach a to podobno kosztuje kolo 1000 zl :szok: :szok: )
a ni i Lenka oczywiscie tez jedzie :-) :-)

Sylwia raz mam z kim zostawic a niekiedy nie bede miala ale przy kazdym collegu jest przedszkole dla dzieci ktorych rodzice sie ucza i na czas zajec mozna w nim zostawic dziecko. wlasnie wypelnilam formularz ale czekam na miejsce... :((( mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa

Kinga brawa dla Ciebie za to ze mowisz otwarcie to co myslisz

kasiulla zazdroszcze ( tak po cichu :) )ale milego wyjazdu

kingus bywaj czesciej bo kurczaki tesknie;-):tak:
a i nie stawiaj za duzo jedynek;-)

milego wypoczynku

zuzia oby szybko miejsce sie znalazlo

kasiulla no to super z tymi tesciami,ja tez mam super no moze czasem tesciowa ma dziwne pomysly i czaasem odmienne zdanie ale nie jest zle,no i wam zycze udanego wyjazdu,super

Cześć dziewczyny! Czasu ciągle mało, padam z nóg, a wczoraj jeszcze bylismy na studniówce i jestem okropnie niewyspana...
Mężuś wyskoczył sobie narty, mamy raptem ok. 15 km do najbliższego wyciągu, ja nie dałam rady.
Dobrze, że teściowa dużo mi pomaga, dobra z niej kobieta. Jutro ide jeszcze na konferencję a potem to juz tylko ferie!!!

Misiek ostatnio ciągle nam chorował, ciągle jakaś gorączka, albo katar, może my cos źle robimy, sama nie wiem, może go przeziębiłam, ale i tak jest dzielny. Tylko apetyt ma słaby, biedaczek...

Kasiulla, w szklarskiej jest super, bardzo mi sie tam podobało, bylismy dwa lata temu na wielkanoc, trasy świetne, ale podobno w głównym sezonie straszny tłok, oczywiście nie chcę cię zniechęcać, ani mi to w głowie... Bawcie się dobrze i wyszalejcie się!!!

hej ..:-D :-D :-D my wczoraj z moim Kubutkiem mieliśmy wielkie plany ..idziemy wieczorem do pubu ale w końcu niestety nie wypaliło...bo pogoda nie bardzo i zimno..cóż przyjaciele namawiali ale nie poszliśmy...:-) trudno może w przyszłym tygodniu:tak: :tak: tak nam dobrze w domu z naszym Antusiem...tyle radości nam daje i czasami nie chce się nam wychodzić.
W pracy zachrzan że hej.....ale mam taki fajny zespół , mimo że tyle roboty atmosfera jest ekstra.
Kasiulla - fajnie że jedziesz ..miło :tak: :tak: odpoczniecie sobie..:-) :-)

Kinguś - ale Cię dawno nie było...ale gratulacje i piątka z asertywności

czesc dziewczyny:-)
oj jak mnie nogi bola po wczorajszej imprezie :-) :szok:
wytanczylam sie za ostatnie kilka miesiecy :tak: :tak:
sluchajcie teraz najlepsze - jedziemy na tydzien do Szklarskiej Poręby (tak na 90 % w przyszla niedziele :-) :-) :-) )
Teściowa nam funduje :-) i jak ja moge narzekac na tych moich tesciow???:-D :-D
wreszcie wepne sie w snowboard nie jezdzilam na nim juz dwa lata :-( :-)
nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze wszystko zalatwimy i pojedziemy (musimy na pewno kupic bagaznik na dach a to podobno kosztuje kolo 1000 zl :szok: :szok: )
a ni i Lenka oczywiscie tez jedzie :-) :-)

kasia to prawie rzut beretem ode mnie :) szkarska jest cudowana o tej porze roku i nie tylko warto troszke pochodzic np. wodospad sa dwa kurcze tylko mi nazwy wyparowaly z glowy i pojeżdzic a ze sniegu opór to zabawy pewnie bedzie co nie miara

Ami tak smutno i pusto w domu...

Babia wyjechała z Piotrkiem na 4 tygodnie do winoujścia (na góry nas nie stać :( )

jak cicho...

Cześć dziewczyny! Czasu ciągle mało, padam z nóg, a wczoraj jeszcze bylismy na studniówce i jestem okropnie niewyspana...
Mężuś wyskoczył sobie narty, mamy raptem ok. 15 km do najbliższego wyciągu, ja nie dałam rady.
Dobrze, że teściowa dużo mi pomaga, dobra z niej kobieta. Jutro ide jeszcze na konferencję a potem to juz tylko ferie!!!

Misiek ostatnio ciągle nam chorował, ciągle jakaś gorączka, albo katar, może my cos źle robimy, sama nie wiem, może go przeziębiłam, ale i tak jest dzielny. Tylko apetyt ma słaby, biedaczek...

Kasiulla, w szklarskiej jest super, bardzo mi sie tam podobało, bylismy dwa lata temu na wielkanoc, trasy świetne, ale podobno w głównym sezonie straszny tłok, oczywiście nie chcę cię zniechęcać, ani mi to w głowie... Bawcie się dobrze i wyszalejcie się!!!

a to jesli moge spytac gdzie mieszkasz ze masz tak blisko do wyciagu :-)
tez bym tak chciala :-) :-)

reklama
Do góry