reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
To jednak nie są zęby (nie bezpośrednio) tylko zatoki. Korzenie dwóch zębów kończa się w zatoce i dlatego boli.... Karolkaz dziękuję za radę, ale na tego typu problem raczej nie podziała. Spróbuję wytrzymać bez Apapu....
No nic, przynajmniej wiem co mi jest. :-(

koga u nas te zachowania też występują - Agata jak szalona kręci głową na "nie" albo bije się rączką po głowie:szok::szok:

U nas to samo z kręceniem główką....strasznie to śmieszne........ale Antek buje rekordy jest bardzo muzykalny...powiem wam że aż rodzina i znajomi zacżeli na zwracać uwagę.....ma soje ulubione melodie ..ogólnie bardzo lubi słuchać muzyki...wczoraj słchalismy np. nelly furtado....osatnio podobała sie szklana pogoda Lombardu (leciało w teleekspresie).:tak: :tak:

Mokkate- zawsze do usług..jeśli tylko mogę pomóc nie ma sprawy....

Suszi kochana przesyłamy dla Waszej rodzinki uściski. Wierzę, że będzie dobrze. Zosia to kochana dziewczynka.

Mokkate- mozna Apap. Ja jak mialam zapalenie piersi mialam nakazane od lekarza brac 2 tabletki apapu co 6 godzin, i tak moglam przez 3 dni.

Mokkate- mozna Apap. Ja jak mialam zapalenie piersi mialam nakazane od lekarza brac 2 tabletki apapu co 6 godzin, i tak moglam przez 3 dni.

AniaM - apap mozna przyjąć jedną góra dwie tabletki..jak się karmi piersią .ale nie więcej...wszystko przenika do mleka...to jest zdania położnej...a umówmy się przy bólach zębów 1-2 tabletki nie pomogą ....

Kamiś też sie bije ale głową o ....Ścianę i ubaw jest nie zły tzn on się śmieje ja prosze by tak nie robił to szelma mnie wali w łeb jak baranek :)

Dziękuję dziewczyny za pomoc. Dziś jest już lepiej i staram się w ogóle tabletek nie brać (w sumie 3 tabletki na 4 doby:-) ). Jednak się boję:baffled: .....
Myśle, że powoli mi przechodzi...:tak:

Cześć dziewczynki :) Stęskniłam się za Wami. Ale ostatnio w ogóle nie mam czasu na BB. Praca, studia, no i Jaś, który jest ostatnio baaaardzo absorbujący.
Zaległości pewnie nie nadrobię, ale przynajmniej najważniejsze wątki przejrzę

reklama
AniaM - apap mozna przyjąć jedną góra dwie tabletki..jak się karmi piersią .ale nie więcej...wszystko przenika do mleka...to jest zdania położnej...a umówmy się przy bólach zębów 1-2 tabletki nie pomogą ....

Dziewczyny, przecież dzieciom też sie daje paracetamol - takim dużym jak nasze - to już naprawde to co przeniknie do mleczka mamy to niewiele zaszkodzi... daje sie równiez ibuprofen (od 4 miesiąca)

tylko mamy noworodków musza bardziej uważać bardziej

bardziej szkodliwa jest mama chora i ze złym samopoczuciem niż te drobinki paracetamolu (duzo mniej niż dzieciom wolno wziąć w ciągu doby)

Do góry