reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dzisiaj z Kasiullą byłsmy w łódzkiej manufakurze i tak przeleciałyśmy kilka sklepów i tak szczerze nic nie było co by nas zaciekawiło..:-( :-( te wszystkie ciuchy sa podobne do siebie:-( :-( :-( ale chociaz miło czas spędziłysmy .:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Cześć dziewczynki, wreszcie wydarzyło się coś na co tak długo czekałam:-) , Zosia stanęła na nóżki :tak: , było to 3 dni temu , czyli dzień przed skończeniem 13 miesięcy. Radości było co nie miara, razem z Kazikiem i moim mężem skakaliśmy i piszczeliśmy z radości jak jakieś małpy:-D w zoo, nie mogliśmy się opanować, a Zosia to stawała z jednej strony kojca, siadała na pupkę i jak szalona biegła w inne miejsce, znowu stawała i tak w kółko , też jak jakaś małpka.
Kilka razy udało jej się również wdrapać na Kazikowe łóżko, aha i zaczęła robić też koci grzbiet.
Dalej jednak reakcją na stawianie jej przez nas są wiotkie nóżki, albo też unoszenie ich sztywnych ku górze(tak jakby siadała w powietrzu), staje tylko i wyłącznie jak sama tego chce, nie da jej sie postawić.
W poniedziałek czeka nas, tzn.Zosię ta komisja, mam nadzieję ,że nie potwierdzą sie te wszystkie przypuszczenia, jestem teraz nieco optymistyczniej nastawiona.

Suszi gratulacje wielki dla Zosieńki.
co to za komisja????
a na te nóżi to chyba potrzebna rehabilitacja
dziubaski ogromne dla Was

suszi to naprawde dobre wieści:tak: ciesze sie bardzo z Zosi postepów
no i bede trzymac kciuki za poniedziałek napewno
trzymajcie sie cieplutko

A u nas przez kilka dni były wymioty, biegunka i ogólnie.. szkoda gadac..
ale dzieci już dziś doszły do siebie no i ja powoli tez dochodze...

mamaoli - ja naprawde podziwiam Cie za organizacje, cierpliwość i miłość do swoich szkrabów. Ja dzisiaj miałam fatalny dzień Kuba był tak rozkapryszony, marudny i wrzeszczący, że siadały mi nerwy i cierpliwość. Teraz mam wyrzuty sumienia i jest mi przykro

karolkaz - pytam o tego okuliste bo mi lekarka w przychodni też powiedziała, że Kubie ucieka jedno oczko . to było jakiś czas temu i kazała z tym poczekać do roczku - teraz po świetach idziemy na szczepienie i jestem ciekawa co powie ???? jak wygląda takie badanie i wogóle to nawet jak coś stwierdzą to jak to leczą - chyba okulary u rocznego dziecka odpadają - napewno u Kuby

aqua nie miej wyrzutów, zdarzaja sie gorsze dni i lepsze
ja czasem mam tak, ze tylko siąść i płakać
czasami naprawde moja cierpliwośc sie wypala i jestem kłębkiem nerwów i muszę się powstrzymywać , żeby cos dzieciakom nie zrobić;-)
trzymaj się
i buziaki dla Kuby:-)

reklama
mamaoli i Kaśka76, wielkie dzięki.
Ta komisja to: psycholog, logopeda , fizjoterapeuta i lekarz rehabilitant.Mają się przyjrzeć Zosi w jednym czasie , każde pod innym kątem, a później wspólnie naradzić się i postawić jakąś diagnozę, a jeśli się to nie uda to przynajmniej ustalić charakter rehabilitacji.
mamaoli ja też trzymam za Was kciuki i zawsze sobie o was ciepło myślę, może uda nam się kiedyś spotkać, jak się wreszcie wszystko pomyslnie ułoży.:-)

Do góry