• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Suszi: a na Prokocimiu macie komisję? jej żeby to była rehabilitacja bobathem a nie vojtą.

a ja mam zgryz - muszę szukać nowej rehabilitanki lub rehabilitanta dla Titka, bo aktualna w ciąży i ćwiczenia odpadają.

acha a jak ta komisja bedzie wygladac?mam nadzieje ze nie usiada w jednym zedzie i beda egzaminowac?bo wtedy nikt sie naturalnie nie zachowuje a tymbardziej male dziecko

zosia trzymamy kciuki!

terekkaa - dziękuje za informacje - .....ale Kuba w okularach :szok: chyba musiałabym mu je przykleić super glu mam nadzieje, że nie będzie trzeba ich stosować :no: :no: :no: .

Aqua- we wtorek mój Kuba idzie z Antosiem do okulistki (ja oczywiście nie bardzo moge wyjść z pracy ..niestety!!!) stąd ta Atropina na 3 dni przed badaniem...i wtedy oszacują czy trzeba te okularki....choc na pierwszej wizycie mówiły że ok tak na 1 rzut oka ...ale badanie jest niezbędne i odpowie na wszystkie wątpliwości ...dam znac Ci jak juz będziemy po badaniu i powiem co i jak :tak: :tak:
Suszi- to cudownie że Zosieńka zrobiła takie postępy:tak: :tak: jak sie tak na nia patrzy jest śliczna i ma takie przejmujące spojrzenie ...piekne oczka ma:tak: :tak:

reklama
czesc dziewczyny
Lena jest wysypana maksymalnie :szok:
twarz brzuch plecy nogi pupa nawet krocze :szok:
wyglada to starsznie
i czy przy trzydniowce nie powinno slabnac??? ile trwa ta wysypka??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry