• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chyba dalej jest te 16 tyg., a te 18 to jest chyba w czytaniu teraz w Sejmie - nie wiem tego na pewno. gdyby było pewne to by się już dawno się tym chwalili. a nie wiadomo niestety ile jeszcze ten sejm pociągnie, ale może chłopcy z Wiejskiej zrobią nam niespodziankę???  ;)

reklama
osinka pisze:
fionka pisze:
mam koleżankę której dwie pierwsze ciąże zakończyły się poronirnirm, ciąża trzecia 5 msc jest narazie ok, koleżanko owa opowiada mi przez telefon ostatnio zistniałą sytuację, mówi do męża: mam usg o 17 00 postaraj się wrócić punktualnie , to mnie zawieziesz , mąż do niej: no chyba żartujesz, ja nie będę stał w korkach o tej godzinie! masz bezpośrednio tramwaj to nie przesadzaj

do tej pory nie mogę wyjść z szoku!!!!

kocham mojego męża za to jaki jest czasami męczacy z tym dbaniem o mnie

ale skunks z tego męża!!!!
mój Krzyś non stop zwalnia się z pracy i wszędzie mnie zawozi, nawet do szpitala do ortopedy (spzital mamy na naszym osiedlu)  :P
To łotr! Moj tez zawsze mnie wozi nawet jak czasami mowie ze sama sobie dam rade to i tak wrzeszczy :) ze sama nie bede jezdzic,bo jeszcze zemdleje po drodze. Od poczatku ciazy ani razu nie jechalam autobusem czy tramwajem.

azik pisze:
pytia pisze:
A tak w ogóle to mam doła strasznego, bo dowiedziałam się, że nie mogę wziąć urlopu wychowawczego, bo 31 sierpnia wygasa mi umowa o pracę i 1 września chcąc nie chcąc muszę wrócić do szkoły (jeśli w ogóle umowe mi przedłużą). Chyba się zapłaczę!!!!!!!!!!!!

też sie zastanawiam czy mi przedłużą - a o wychowawczym można pomarzyć...

ale z Piotrkiem do pracy poszlam jak mial 4 miesiace, z Bartkiem - bedzie troche dluzej...

znowu mi polskie znaki poszly..

Azik, a jak długo karmiłaś Piotrusia piersią? Bo ja się tego najbardziej boję, jak to pogodzić: pracę i karmienie. A chciałabym karmić dłużej niż pół roku.

hej kobietki! slyszalam rowniez ze tantum rosa jest skuteczny w gojeniu sie krocza z tym ze jest potwornie drogi (cos ponad 3 zl za saszetke) i chyba troche tych saszetek trzeba by zuzyc. ale slyszalam ze starym i wyprobowanym lekiem jest rivanol. jest tanszy oczywiscie i bardziej wydajny, ale ponoc rownie skuteczny.

polecam AZUCALEN butelka ok 6 zł 2 łyżki na 2-3 litry i można sie spoko podmywać jest tam rumianek i nagietek, można się podmywać samym rumiankiem

a co do saszetek z jałowym gazikiem nasączonym spirytusem 70% spoko można do pęka używać właśnie przeczytałam na opakowaniu LEKO jak pisałam brzmi ich nazwa

Pytia, karmiłam aż sam mnie odrzucił czyli 9 miesięcy.
mam blisko do pracy w w łądne dni mama przywoziła mi Piotrka na dłyuga przerwę, jak nie to zawsze miąłm zapas mojego mleczka w lodówce.

po 6 miesiacu o tej porze jadał deserek owocowy lub warzywny - więc było jeszcze prościej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry