Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To łotr! Moj tez zawsze mnie wozi nawet jak czasami mowie ze sama sobie dam rade to i tak wrzeszczyosinka pisze:fionka pisze:mam koleżankę której dwie pierwsze ciąże zakończyły się poronirnirm, ciąża trzecia 5 msc jest narazie ok, koleżanko owa opowiada mi przez telefon ostatnio zistniałą sytuację, mówi do męża: mam usg o 17 00 postaraj się wrócić punktualnie , to mnie zawieziesz , mąż do niej: no chyba żartujesz, ja nie będę stał w korkach o tej godzinie! masz bezpośrednio tramwaj to nie przesadzaj
do tej pory nie mogę wyjść z szoku!!!!
kocham mojego męża za to jaki jest czasami męczacy z tym dbaniem o mnie
ale skunks z tego męża!!!!
mój Krzyś non stop zwalnia się z pracy i wszędzie mnie zawozi, nawet do szpitala do ortopedy (spzital mamy na naszym osiedlu)![]()
azik pisze:pytia pisze:A tak w ogóle to mam doła strasznego, bo dowiedziałam się, że nie mogę wziąć urlopu wychowawczego, bo 31 sierpnia wygasa mi umowa o pracę i 1 września chcąc nie chcąc muszę wrócić do szkoły (jeśli w ogóle umowe mi przedłużą). Chyba się zapłaczę!!!!!!!!!!!!
też sie zastanawiam czy mi przedłużą - a o wychowawczym można pomarzyć...
ale z Piotrkiem do pracy poszlam jak mial 4 miesiace, z Bartkiem - bedzie troche dluzej...
znowu mi polskie znaki poszly..
Zuzia24 pisze:ja takze slyszalam ze dobry na gojenie sie krocza jest olejek kokosowy