Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
słyszałyście gdzieś może o tym żeby w ciąży nie jeść orzeszków ziemnych? nie żebym chciała tutaj jakiś zamęt siać, ale ostatnio spotkałam się z opinią, że to może zwiększyć ryzyko wystąpienia później alergii u dziecka..
Altaya, tak samo mówią, że nie można mleka pic bo dziecko będzie miało skazę białkową, cytrusów też nie można bo zwiększa to podobno ryzyko alergii, ale u mnie to w ogóle się nie sprawdziło, więc podchodzę do tego z dystansem, a w poprzedniej ciąży piłam kilka litrów mleka dziennie. Córka nie ma żadnej alergii. Jem to na co mam ochotę. A przez to że tak chuchamy i dmuchamy na dzieci to alergicy z nich wyrastają...
Orzeszki można, kiedyś twierdzono inaczej ale położna powiedziała mi ,że teraz odeszło się od tych zakazów. Poza tym ja i tak bym je jadła, ponieważ je uwielbiam.