reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

a ja mam dzien, ze lubie siebie bez maski,a mam taki ze mam ochote podkrecic troche urode ;p dla mnie makijaz jest elementem stroju, nie widze siebie w malej czarnej np bez czarnej kreski. lubie sie malowac no ;p

reklama
heeh ja się nie malowałam nigdy, bo nie umiałam i każda koleżanka mi tego zazdrościła :)(bo niby świetnie wyglądałam i nie potrzebowałam) i wtedy mnie to cieszyło. Na dzień dzisiejszy muszę się umalować ;), ale i tak to robię prawie niewidocznie. Tylko puder w kulkach na policzki hehe i tusz do rzęs. Kresek prawie nigdy nie robię na dzień chyba, że jakaś nocna imprezka(a ostatnio ich tyle, że hoho).

pszylaszczka- LIBIĘ TO! :D
ja tam się uwielbiam malować, tylko jakoś na to czasu nie mam ostatnio ;p choć nauczyłam się już wkładać małą do nosidełka i malować się z wierzgającym stworem na brzuchu ;p a co, niech się uczy, choć na szczęście na razie bardziej niż mazidła wszelakie interesują ją szczoteczki do zębów :)

a to mój ostatni nabytek:
galeria_we_dwoje_14.jpg

w sam raz do chodzenia z Alutkiem na spacery ;-):laugh2:;-):rofl2:

reklama
Do góry