reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek modowy

reklama
Strip popieram koleżanki, piękna z Ciebie kobieta i jaka modna :)

Fajowe te buty i kiecki które wstawiałyście :)

Ja to taka bardziej dresiara jestem hi,hi. Ostatni mój zakup to rybaczki adasia.
A wogóle to zachorowałam na balerinki chyba z tamtego sezonu i nigdzie dostać nie mogę mojego rozmiaru. I durna taka dołka mam przez to :(

strip, ja do ciebie na korki się zgłoszę;) modowe oczywiscie;) jak ubieram cos innego niż "standard" tudzież "klasyka" to czuje sie jak małpa w centrum miasta... a przez standard i kalsykę czytaj dżinsy i równie "szalone" dodatki bluzkowe itd...

i ty mi nie słodź bo potem jak chcę ci napisać to samo to mi głupio, ze odsładzam;-):-Dale od prawdy nie uciekniem, prawdaż?:-D

jedna z bb-forumowiczek ma to motto w sygnaturce i zawsze jak na nia gdzieś na bb trafiam to leję ze śmiechu od nowa:-D
budzę sie piękniejsza...ja rano na się patrzeć nie mogę, takie wory i cienie pod oczami - gdyby nie max factor to bym ludziom na oczy nie mogła sie pokazać...

reklama
Do góry