reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

To tylko ja wygladalam jak bomba atomowa której przedciazowe spodnie klinowaly sie na lydkach?pięknie
właśnie nie pięknie, bo nie tylko ty:-pniektóre do dzisiaj mi się klinują powyzej kolan:wściekła/y:
kania, to fakt że po ciąży dużo spadło, ale teraz niestety nadrabiam :-( A opone to mam taką solidną, jak od ciężarówki :ninja2:
no to ja mam tirówkę:dry:

a przytyłam równo 20 więc hmmm....

reklama
Wezcie nie mowcie mi tu o kuleczkach i byciu grubym bo ostatnio ja sie coraz bardziej tak czuje,:baffled: miesiac temu na wizycie miałam co prawda tylko 2 kg do przodu ale mysle ,ze w tym miesiacu bedzie znacznie wiecej...Staram sie nie myslec o tym jak wygladam ale juz sie nie moge doczekac,zeby zaczac intensywnie cwiczyc...o ile bede miala kiedy:dry:
Nie mowiac,ze na jedne spodnie ciazowe juz patrzec nie moge...

Ostatnia edycja:
Sheeney Ty akurat kg jak Sarisa liczyć nie powinnaś, a dobra rada odnośnie spodni - jak nie możesz na nie patrzeć to przez okno wyrzuć, zobaczysz że zrobi Ci się lżej na duszy ;-)

Kania a czemu nie powinnam:sorry2: a spodnie wyrzuce jak tylko urodze!Juz miałam je poprzednim razem wyrzucic ale cos mnie powstrzymało i schowałam ale teraz na bank poleca..

Sheeney bo ciąża to jest taki okres w życiu kobiety, gdzie kg się nie liczy :-)
Ja swoje podeślę siostrze, to się ucieszy :-)

Sheeney takimi ciazowymi kilogramami sie nie przejmuj jak urodzisz i będziesz musiała zając sie dwójka bobasow nie obejrzysz sie jak zrzucisz wszystko:tak:

Jestem pod wrażeniem, że tak mało utyłyście w ciąży:szok: Ja w pierwszej miałam 30 kg na plusie a za drugim razem tylko 20 kg (starałam się zapanować na apetytem). Do teraz zostało mi 6 kg za dużo :-( Nie muszę gubić wszystkiego, ale z 4 kg mogłyby odpaść, bo wtedy może spadłby mi brzuszek. Ostatnio kilkakrotnie usłyszałam pytanie czy nie jestem w ciąży, więc coś w tym jest :baffled: Niestety do ćwiczeń jestem za leniwa a na dodatek regularnie dokarmiają mnie teściowie. No i jak ja mam to zrobić...:-p:rofl2::rolleyes2:

reklama
ja w ciazy najpierw schudlam 2 kg, potem przytylam 9 , wiec w sumie tylko 7. Ale brzuch mialam niewielki i Maura tez duza nie byla. Za to na macierzynskim dorobilam sie kilku kilogramow , przed slubem poszly, a teraz znow wrocily:(

Do góry