reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Ja 20 równe nabrałam z 48 schudłam 2 najpierw przez wymioty, później dobiłam na koniec do 68 kg, ale miałam mega wielki brzuch 120 cm w "talii" na koniec:| Teraz waga z przed ciąży, jakoś samo spadło w 3 miesiące, zresztą już po porodzie miałam 10 kg mniej, ale w końcu kolos urodziłam ;-)
za to nadal ubolewam nad brakiem "zderzaków" które straciłam po karmieniu piersią, b nie mogę nosić dekoltu, a bez stanika wyglądam jak płaska deska tylko push up usztywniony ratuje :wściekła/y:

reklama
Ja w ciąży przytyłam 15 ale później schudłam 21 więc fajnie:-) ale cycki pożal się boże z pięknego c na zerówki chyba zeszlam,w domu to bez stanika chodzę bo jest mi nie potrzebny:baffled:

Niestety na temat biustu ja też nie powinnam się wypowiadać, bo zawsze byłam płaska. Liczyłam, że może po karmieniu cosik mi zostanie, ale złudzenia minęły wraz z zakończeniem karmienia córki. Później przestałam wierzyć w cuda :-( Nie dość, że piersi cudownie nie urosły, to na dodatek dorobiłam się rozstępów. Buu :-(

Moriam waga ciążowa nie ma nic wspólnego z wagą dziecka. Ja nabrałam 30kg a młoda urodziła się ważąc 2700g :tak:
Strip 48 kg ważyłam chyba w podstawówce. Dla mnie 58 kg to nieosiągalne marzenie :-(

Co tam cycki! :-p:-)Jak się nie ma cycków trza w nogi inwestować, więc zakupiłam 14 cm szpilki:D czarne, zamszowe, a z tył pieta i obcas w lakierze. na platformie. CUDNE... miałam wziąć jeszcze miętowe lakierowanie klasyczne, ale rozmiaru nie było grrr :-D

Ale wracając do biustu, to jakbym miała wolne 10 tysia to bym odrazu cycki robiła, mam kompleks... Było duże C, nie ma nic;( puste flaczki dwa:(:(:(:(

RENATA a Ty patrzyłaś na wymiary podane w tabelach do danego rozmiaru czy na oko zamiawiałaś? Bo mi przy ich rozmiarówce spodnie M wyszły i są idealne, gdzie zazwyczaj XS albo S noszę, więc te M to są jak S na dobrą sprawę... ale poza tym wszystko idealnie. Szkoda, że już takich promocji nie ma :-( bo podoba mi się stamtąd kilka rzeczy ale teraz i ceny są zdecydowanie bardziej konkretne.

No właśnie tabelki z rozmiarami to zauważyłam dopiero jak paczka przyszła:-p i masz racje że te M to śmialo jako S można zakwalifikować, tez patrzyłam ostatnio i praktycznie wszystko teraz z nowej kolekcji więc poczekam aż będą kolejne przeceny.
Teraz jestem w trakcie poszukiwan jakiejś fajnej,dużej,pojemnej ale zarazem klasycznej i porządnej torebki.
Wpadła mi ta w oko,widziałam na żywo czarną i wygląda dobrze ale jeszcze sie porozglądam

włoska skórzana torebka gwiazd skóra camel OKAZJA (2185201507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o i czarna

bb15.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
podoba mi się :-)
torebki i ja poszukuję ale dla mnie jej wybór jest gorszy niż znalezienie odpowiedniej sukienki, czy butów :cool:;-)

Do góry