reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek modowy

reklama
STRIP szalejesz :-p dekoloryzacje robiłaś? Jak wygląda truskawkowy blond? zdrobisz zdjęcie swej czuprynie? plis :-)

ja byłam wczoraj na zakupach i stwierdzam, że gdybym miała nieograniczoną zawartość portfela to wykupiłabym 3/4 nowej kolekcji reserved. Jest cudna :-D

[edit]

STRIP coś takiego:

images

??

renatka klapeczki są słodkie. Bardzo mi sie podobają. A taką torbę miałam sobie kupic na zimę ,ale ze skóry strasznie drogie , a teraz na lato coś innego szukam, ale sama nie wiem jeszcze czego :baffled:

strip OMG , Ty z czarnego na blond zeszłaś?:szok: Podziwiam za taki krok. Bałabym sie o włosy. No ale koniecznie musisz się nam teraz pokazać!

makuc ohhh jak ja Cię rozumiem . ja jeszcze wykupiłabym pół mohito, stradivariusa i vero modę.

Red Wigs | Fay - long straight ginger strawberry blonde wig | Wonderland Wigs

coś takiego tylko, że trochę jasniejszy.
Zrobiłam raz, ale uznałam, żę minimalnie mam nierówno odrosty, wiec poszłam do sklepu zakupiłam rozjaśniacz i farbę indentyczną jak to co miałam na głowie i "poprawiłam" po fryzjerze..... wyszedł jajowato pomarańćzowy... pobiegłam wiec 3 raz na farbowanie w przeciągu 4 dni.:| i znów ściąganie koloru, i mam ten truskawkowy :D włosy żyją tylko końce suche, ale podcięte, dobra maska i włosy jak nowe. serio mam tak mocne.... od 17 rż co miesiac farbuje bez przerwy zmieniam kolor co 3 miesiące mniewięcej i póki co nic się nie dzieje :)

CZÓŁENKA NA PLATFORMIE FGH144R /P42 czerwony | Obuwie Damskie | CZÓŁENKA | WYSOKIE | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny.
a to mój nwoy zakup.

reklama
Do góry