reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek modowy

reklama
EMIŚ bluzka wyszperana na allegro u sprzedawcy outlethot ;-) a cenowo niecale 40zł wyszło. Nosisz rozmiar buta 35? WOW. Zazdroszę, bo ja podobnie jak ROXI mam 38/39 i zazwyczaj ta rozmiarówka rozchodzi się najszybciej, co mnie do szaleństwa doprowadz dosyć często.
IDA wystarczy cielisty stanik i powinno być si, no ale wszystko wyjdzie w praniu, bo ciężko jest oceniać jak się czegoś nie widziało. W razie czego będę w niej tylko do sweterków zaktywających plecy chodzić :rofl2:

Ostatnia edycja:
RENATA klapki fajne ale ja rozowych w zyciu bym nie kupila:))) nie lubie tego koloru po prostu ( i tak jakims cudem przyzwyczailam sie do rozowych ubranek Leane...latwo nei bylo) jak juz to bralabym czarne albo biale:)))

a torebka super i ten kolor tez:))))

DZIULKA widzę, że masz identyko jak ja - sama tego koloru po prostu nie trawię i przed porodem zarzekałam się, że Alicja też go nosić nie będzie ale jakoś mi przeszła awersja jeżeli Alicję i różowy chodzi, więc tu teraz no problem. Tylko ja różowiastego na sobie nie zniesę dalej :-D

reklama
renatka!!!
Super, ciesze się strasznie:D Mi się tam różowe podobają:D
a torba też fajna, taki shopper bag czy jak to się tam zwie;-)
A ja zakupiłam trampki hehehe;p
i ZAFARBOWAŁAM WŁOSY:D
koniec z czarnulką, teraz mam truskawkowy blond

Do góry