reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
moriam, a ja bym spytała o dł wkładki;-)czasem producent podaje, mogłabyś się zorientować czy jest info?
Ida Sierpniowa
hehe, botki peep toe:-)poluję na takie, ale nie mogę niczego konkretnego w przystępnej cenie dostać

emiliab
A wiecie,że ja jakoś nie przepadam za odkrytymi palcami,w sensie tak open toe? To znaczy u kogoś mi się podobają,ale u mnie nie
moriam mnie interesują te bez odkrytych palców-te szare. Rozmiar 36 masz z tych?

moriam mnie interesują te bez odkrytych palców-te szare. Rozmiar 36 masz z tych?
Kania78
...
To samo mam, u kogoś takie botki mnie się podobają ale sama nie chodzę w takich.A wiecie,że ja jakoś nie przepadam za odkrytymi palcami,w sensie tak open toe? To znaczy u kogoś mi się podobają,ale u mnie nie![]()
Moriam buciki śliczne, ale nie mój "styl".
niestety nieA wiecie,że ja jakoś nie przepadam za odkrytymi palcami,w sensie tak open toe? To znaczy u kogoś mi się podobają,ale u mnie nie
36 tylko te czarne
ja uwielbiam open toe ale klasyczne, polbuciki
emiliab
No to lipa
:-(. Szkoda:-
-
-(
:-(. Szkoda:-łojej ile się tu dzieje...Roxi,Strip,Rysia,Dziulka jakie piekne zakupki
Moriam Twoje faworytki i mnie się podobają....ale rozmiarówka nie moja ja mam ehhh.
A open Toe uwielbiam, ale muszą być zgrabniutkie paluszki, bo czasem wystają takie kulfony i wtedy ten open toe mi się nie podobuje ;-)
edit:
Wioli już wiem marynareczka ssuperaśna. Ja sama mam taką sportową i superaśna jest. A jeśli chodzi o łaty to do jednej zrobiłam sobie sama i ja uwielbiam , tylko, że ona w kratę brązową. I mam zamiar sobie jeszcze do jednej dorobić właśnie łaty, bo mi się podobają :-)
Moriam Twoje faworytki i mnie się podobają....ale rozmiarówka nie moja ja mam ehhh.
A open Toe uwielbiam, ale muszą być zgrabniutkie paluszki, bo czasem wystają takie kulfony i wtedy ten open toe mi się nie podobuje ;-)
edit:
Wioli już wiem marynareczka ssuperaśna. Ja sama mam taką sportową i superaśna jest. A jeśli chodzi o łaty to do jednej zrobiłam sobie sama i ja uwielbiam , tylko, że ona w kratę brązową. I mam zamiar sobie jeszcze do jednej dorobić właśnie łaty, bo mi się podobają :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: