reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek modowy

reklama
A wiecie,że ja jakoś nie przepadam za odkrytymi palcami,w sensie tak open toe? To znaczy u kogoś mi się podobają,ale u mnie nie:no:

moriam
mnie interesują te bez odkrytych palców-te szare. Rozmiar 36 masz z tych?

A wiecie,że ja jakoś nie przepadam za odkrytymi palcami,w sensie tak open toe? To znaczy u kogoś mi się podobają,ale u mnie nie:no:

moriam
mnie interesują te bez odkrytych palców-te szare. Rozmiar 36 masz z tych?
niestety nie
36 tylko te czarne
ja uwielbiam open toe ale klasyczne, polbuciki

łojej ile się tu dzieje...Roxi,Strip,Rysia,Dziulka jakie piekne zakupki
Moriam Twoje faworytki i mnie się podobają....ale rozmiarówka nie moja ja mam ehhh.
A open Toe uwielbiam, ale muszą być zgrabniutkie paluszki, bo czasem wystają takie kulfony i wtedy ten open toe mi się nie podobuje ;-)

edit:
Wioli już wiem marynareczka ssuperaśna. Ja sama mam taką sportową i superaśna jest. A jeśli chodzi o łaty to do jednej zrobiłam sobie sama i ja uwielbiam , tylko, że ona w kratę brązową. I mam zamiar sobie jeszcze do jednej dorobić właśnie łaty, bo mi się podobają :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry