reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
strip- ja jestem bez M tydzień, ale i tak mnie pod-jarałaś super ten kolor i te buty, ale ja bym giry połamała, chyba, żebym mnie ktoś podszkolił. A ja miałam taki kolor włosów coś podobnego tylko u mnie to wyszła pomyłka fryzjera bo mu farba nie złapała, a że było to przed ślubem dwa dni to się dało tylko je ujednolicić do jednego koloru i powiem ci, że mi zszedł ten kolor po kilku myciach i potem miałam taki blond z lekką rudością.

Ostatnia edycja:
podoba mi się ten blond :-) pokazałam mężowi z zapytaniem co on na to i usłyszałam w odpowiedzi "to jest ruuudy :szok: nie kombinuj w ciemnych Ci najlepiej", a jeszcze 2 dni temu słyszałam, że mogłabym sobie blond strzelić na głowie... STRIP a buty cudne. Wogóle widzę, że na tej stronie są ciekawe modele i to niedrogo.

Ja to chyba z moich odcieniów rudości nie zrezygnuję nigdy , brak mi chyba odwagi na tyle. Ten truskawkowy blond ładny, ale na ślub to chyba sobie zrobię miedziany :-)

Kroma, nie wiem czemu, ale zupełnieinaczej sobie ciebie wyobrażałam:)
W ogóle ślicznota z Ciebie na tym zdjęciu! A kolor fajny!
Widzę, że każda miała chybarudy na głowie:)
A małą mi to ja właśnie w takim mocnym rudym widzę, jak kiedyś na zdjęciu co wrzucała... z loerala kolor pure paprica! taki odcień:D

Kroma świetne zdjęcie.
Co do kolorów włosów to chyba miałam już każdy kolor na włosach, farbuję odkąd poszłam do szkoły średniej i aż dziw, że jeszcze mi nie powypadały całkiem.

Ostatnia edycja:
dzięki ale już mam blond i bym musiała się mocniej malować i troszkę opalać do niego. A ja miałam jeszcze kiedyś ciemny kolor, ale nie pasuje mi. Kania co do wypadania to ja też się zastanawiam, czemu jeszcze mam aż tyle. Strip- może faktycznie rudy dodaje seksapilu.

reklama
nie no ale ja stara jestem, nie wyłapałam że to Ty jesteś Kroma na tym zdjeciu :zawstydzona/y: super Ty i super włoski!!!!

dawidowe ja jakoś kompletnie nie moge moja wyobraźnia ogarnąć Ciebie w blondzie :-p

kania to ja trzymam kciuki żeby jeszcze dłuuuugo nie wypadły ;-)

ja sie przyznaje że z włosami właściwie nic nie robie, a wypadałoby troche nad nimi z rana popracować :/ lenistwo zwykle bierze górę ;-)

Do góry