reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Mnie chodzi o to jakby w pracy w szkole zareagowali uczniowie + nauczyciele. A jakby dyrektorka się w takich ciuszkach pojawiła.
Też podobają mi się niektóre ciuchy w stylu japan, ale obawiam się, że jakość kiepska i dlatego nic nie kupiłam.

Maqc sliczności sobie kupiłaś. I aż dzis mojego do bershki zabirorę i sobie taką bluzeczke kupie bo spodnie to dopiero jak schudnę ;-). AAA i ja na szczęście nie tyje tylko waga nie spada w dół ;-(. Niby spadło ok 1,5 kg od wyjscia ze szpitala(wchodze we wszystkie ciuchy sprzed ciąży, no w ciaży też w nie wchodziła) ale cóż z tego jak i tak czuję się obecnie w moim ciele jak nie w moim :-(, zwłaszcza, ze rok temu o tej porze czułam się jakbym laską była :-)(mimo ze nie bylam ;-))
E-lona hmm jak uczysz małe dzieci to i owszem te 2 pierwsze. Ale Ty chyba nastolatków uczysz nie? To chyba bardziej oni w takich sweterkacj jak WIoli napisala pół Angli chodzi i to pewnie wszystkie nastolatki
Baska futerko super :-), a narzutke swterek tez taki mam fajny jest i moge śmiało polecić tylko ja w H&M kupowałam

ubrania japan style są zdecydowanie kiepskiej jakości... miałam kiedyśtam 2 bluzki i obie po jednym praniu (ręcznym!) do "śmietnika" poszły :crazy::baffled:
SARISKA zobaczysz, że niebawem waga ładnie spadać zacznie i znowu się Laską poczujesz! :*

reklama
baśka, ja mam takie futerko w szafie:-pa założyłam może 2 razy:baffled:bo jak wypada założyć futro to nie zakładam bo byłoby mi za zimno a jak wiem że bym nie zmarzła to pół ulicy by mnie wyśmiało ze w taki "upał" w futrze idę:sorry2:
e-lona, miodzio:-p:-Dnieeeeeeee, nie mój styl i the end:-D
makuciek coś pokazywał i pamiętam że specjlnie na bershkę wlazłam (i się okazało że z sale'a już wykupili to co by mnie ewentualnie zainteresowało:dry:) ale konkretnie nie pamiętam - no ale, skoro na netową str wlazłam to chyba musiało mnie coś zainspirować:rofl2:

Do góry