reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Maqc to zapraszam do KRK u nas też bershka jest :-) i nawet sobie kupiłam baleriny ostatnio. Getry rewelacja :-)

A dziewczynki mam co zakrywać.. tyłek, uda, brzuch - i wiecie co zastanawiam się jak to jest, że ja jak karmię to tyję? No może nie tyje, ale waga wcale w dół nie idzie :-(

reklama
Wioli pierwsza bluza bomba (lubię takie bardzoooo:tak:):-D
Makucku ciuszki super...mnie też się ostatnio takowe rzeczy podobają (podobne legginsy kupiłam w h&m i kupiłam jeszcze spodnie w krowie łaty;-):-D)
Sarisko Ty pewnie jak "zwykle" przesadzasz,gdyż zapewne wyglądasz super (a dodatkowe kg.to masz jedynie na rękach-jak trzymasz Pole:-D)

makuc super też mi się podobają te bluzki, masz gust kobito
wioli- jak ja dawno nie widziałam Bencha, miałam kiedyś za czasów UK bluzę i nie zniszczalna była, fajna ta druga bluza.

RYSIA powiadasz, że podobne legginsy z h&mie można zdobyć? :-):-):-) coś mi się wydaje, że dzisiaj tam tyłek ruszę. Ja mam ostatnio bzika na punkcie niestandardowych wzorów na spodniach i bluzkach ale podobnie jak BAŚCE szkoda mi 70zł na bluzkę wydać :confused::szok:
SARISKA kurcze to tylko lbn taki zubożały jeżeli o sklepy chodzi :wściekła/y:a odnośnie tycia podczas karmienia to hmm... niestety i tak być może :baffled: mojej koleżanki siostra miała właśnie identyko, pytała gin i on tłumaczył, że to od hormonów dużo zależy. Pocieszę Cię, że ta dziewczyna straciła wszystkie nadprogramowe kg jak tylko skończyła cycanie, więc główka do góry :*

reklama
Do góry