• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek modowy

reklama
rysiek, a ja z reserveda jakoś nie kupuję... nie przekonują mnie, ale fakt faktem ja najchętniej diversa i pumę bym atakowała:-Dach, i new jorkera, ale coś ostatnio na psy schodzi całkiem:crazy:ps. gdzie te twoje zakupowe zdj? przegapiłam???

a moje ostatnie zdobycze praktycznie wszystkie pochodzą z "rajów mody":-pale zadowolona jestem z nich bardzo:-)co mi przypomniało właśnie że muszę na dwór gonić po pranie:wściekła/y:

Iduś ja też kiedyś nie lubiłam reserved-to zmieniło się ostatnio (jakieś 2 sezony temu,wtedy ciuchy te zaczęły do mnie "przemawiać":-D)a moje zakupowe szaleństwa są jakieś 3 strony wcześniej (jak chcesz se luknąć:sorry:).Co do new yorkera to lubiłam (lubię)ale tak jak napisałaś ciuchy zeszły ostatnio na psy (ale może kolekcja jesień-zima mnie jakoś miło zaskoczy)i znowu będę lubić bardziej;-)co do "rajów mody"to ja też lubię (bardzo)i też ostatnio wygrzebałam se to i tamto:-D

Dzisiejszy zakup:sorry2:

Zdjęcie0210.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry