reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

ida jak skołuje jakiegoś fotografa to wklejem modelkę tylko że to nie będzie dziś ani jutro a jak nie to będziesz musiała poczekać do po wesela oki?

reklama
rysiek, a ja z reserveda jakoś nie kupuję... nie przekonują mnie, ale fakt faktem ja najchętniej diversa i pumę bym atakowała:-Dach, i new jorkera, ale coś ostatnio na psy schodzi całkiem:crazy:ps. gdzie te twoje zakupowe zdj? przegapiłam???

a moje ostatnie zdobycze praktycznie wszystkie pochodzą z "rajów mody":-pale zadowolona jestem z nich bardzo:-)co mi przypomniało właśnie że muszę na dwór gonić po pranie:wściekła/y:

Iduś ja też kiedyś nie lubiłam reserved-to zmieniło się ostatnio (jakieś 2 sezony temu,wtedy ciuchy te zaczęły do mnie "przemawiać":-D)a moje zakupowe szaleństwa są jakieś 3 strony wcześniej (jak chcesz se luknąć:sorry:).Co do new yorkera to lubiłam (lubię)ale tak jak napisałaś ciuchy zeszły ostatnio na psy (ale może kolekcja jesień-zima mnie jakoś miło zaskoczy)i znowu będę lubić bardziej;-)co do "rajów mody"to ja też lubię (bardzo)i też ostatnio wygrzebałam se to i tamto:-D

Dzisiejszy zakup:sorry2:

Zdjęcie0210.jpg

teraz to ja wymiękłam:-D:-D:-D:-D:-Dale jakbym miała takie buci na nogach to micha cieszyłaby mi się non stop:-D:-D:-Dz tym że pewnie na pół obcasa nawet stać by mnie nie było:dry:

reklama
Do góry