Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko w pełnym zbliżeniu, cobyani jednego palca nie pominąć :-)Tak apropo to dziulka dawaj mi tu te twoje stopy zaraz tu obczaimy co z nimi nie teges palce wszystkie sa;-)
Baśka nie robię głupich uwag tylko pisze to co myśle. Jak zaczynałam z Wami pisać to nie mówiłyście, ze jeśli się cos komus nie podoba to ma siedzieć cicho. Że nie można pisać tego co się naprawde myśli.
Swoją drogą zauważyłam, że Kroma tez ma troszke kontrowersyjne wypowiedzi (czyt. pisze to co myśli) i nikt jej uwagi nie zwraca.
She sory ale beznadzieja totalna nigdy nie myslalam ze ktos wchodzi na firum by obczajac czyjes stopy jaki to ma zwiazekmusisz byc strasznie idealna ze tak piszesz
![]()
a ja sobie po cichu myślę,że She jest na tym forum właśnie po to,aby coś lub kogoś "obczaić",tak jakby kogoś szukała.Mogę się mylić oczywiście,jestem tylko człowiekiem,ale tak spytam przy okazji:She znalazłaś już może tą mamę Jagody czy kogo tam szukałaś na początku?Tak pytam z ciekawości,bez złośliwości czy wrogości bo ja zupełnie nie z tych osób.
,bedziemy wrzucac zdjcia i "oceniac"