reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

watek porodowy - tylko dla zainteresowanych :):)

Co do rodzić po ludzku, to w Gdańsku akurat dziwne są te oceny szpitali, lekko nieadekwatne patrząc na doświadczenia znajomych ... :sorry2:

reklama
Ja też odwiedziłam tę stronę. Generalnie wszystko się zgadza, komentarze pod tymi oficjalnymi opisami sa najbardziej prawdziwe....Troche mnie to przeraża.... Ale chyba najbardziej sam poród...Ja cholernie boje sie bólu :-:)-:)-(

kasia_z: wiesz co to zależy od kobiet, powiem ci tak, że ze mną były babki równie zachwycone jak ja, a były i takie które miały wiele do życzenia... ja po prostu wyszłam z założenia że jeśli będę miła to inni też będą i szczerze wyszło... a jak laska od razu była na nie, to położne też traciły cierpliwość... hm...

kkasiulka: kurcze ja właśnie zaliczyłam ten film... i mimo braku głosu jestem pod wrażeniem... tylko właśnie końcówki mogłam nieoglądać... jestem po cesarce to tego nie przechodziłam i jestem w szoku... kurcze to dziecko ledwo tam się przedostało:szok: mnie to chyba rozerwie... aaaaa:szok::szok::szok:

aż mnie plecy zabolały:sorry2:

Korni - no włąśnie ta końcówka...Od kiedy to zobaczyłam to zwątpiłam czy ja dam radę... Masz rację! O mało jej nie rozerwało! I jak się tam Dzidziol zdołał zmieścic?? Jak on musiał mocno przeć i uciskać!! Co to za ból.....:-:)-(

Korni ale podczas porodu jestes po wlasciwej stronie i sie nie zastanawiasz czy przejdzie czy nie;-).

Mi to dziwnie sie zrobilo jak mala sie zaklinowala i zlecieli sie wszyscy w tym 4 lekarzy i ordynator. Patrzyli mi tak miedzy nogi :crazy::rofl2::baffled::nerd: i mowili ze faktycznie widac glowke i potem sie cofa. I tak sobie mylsle niezly widok pewnie maja dobrze ze tego nie widze:-D. Moj Misiek stwierdzil ze polozna to na bank nie moze byc lesbijka:no:.

Laseczki - a wicie, że mnie to akurat najmniej bolało z całego porodu, jak Kaj wychodził??? Najboleśniejsze były skórcze i bóle krzyżowe, a później light.... Seryjnie.....

Czyli jest coś gorszego....!! Ja się załamię....:no: Mnie już plecy bolą, a przy okresie, nie miewałam bolesnych okresów, tylko mnie plecki bolały....Czyli zapowiedź bóli krzyżowych...podobno tych najgorszych....:baffled:

kurcze ja właśnie zaliczyłam ten film... i mimo braku głosu jestem pod wrażeniem... tylko właśnie końcówki mogłam nieoglądać... jestem po cesarce to tego nie przechodziłam i jestem w szoku... kurcze to dziecko ledwo tam się przedostało:szok: mnie to chyba rozerwie... aaaaa:szok::szok::szok:

dziewczyny, ja to przeżyłam bez znieczulenia... i wiecie co, dla mnie "najgorszym" bólem były skurcze, a nie sam poród... z resztą, moment "wyjścia" dziecka trwa na prawdę bardzo krotko...

a zajrzałam na tą stronkę korni i utwierdziłam się w przekonaniu, że chce rodzić w "moim" szpitalu:tak:

reklama
Do góry