Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hmmm tego nikt nie wieNo i pewnie bedziesz o wiele krocej rodzic niz my...![]()

Hmmm... Ja to się samego porodu nie boję.
Ale po wczorajszej SR to wpadłam w panikę.
Bo wg Pani wychodzi na to, że karmienie to jest tak trudna sztuka, że nie ma prawa się udać!
Nie lubię tych spotkań w SR.
Powinny podbudowywać, a na mnie działa to odwrotnie...
O masz ... muszę popatrzeć u siebie ;-)czytam co piszą w necie na temat objawów bliskiego porodu i wg tego powinnam urodzić przynajmniej miesiąc temu...![]()

Asiu ja się urodziłam wraz z wodami płodowymi - wyleciały a później jaNo wlasnie. ja juz od jakiegos tygodnia wg tego co tam przeczytalam powinnam rodzic. tylko czop sie nie zgadza i wody, ale mojej mamie nie odszedl wczesniej czop, i wody plodowe tez nie.

. Wiem że będzie ból i straszny wysiłek i zanim zaszłam w ciąże to myślałam że strasznie będę się bała porodu a tu jest inaczej. Jakoś nie myślę o tym wiem co mnie czeka tylko z opowieści ale wiem też że muszę jakoś to przejść że nie ma wyjścia. Teraz czuję tylko niepokój. A zacznę się bać chyba jak mnie tak poważnie weźmie i znajdę się na porodówce.
Chcialabym teraz trafic na porodowke z bolami a nie jak poprzednio na sucho i dopiero po podlaczeniu do oxy zaczelo mnie brac.
i nie obraziłabym się gdyby teraz też tak było - 3 godziny i po sprawie ;-).